Home » Vlog #106: Grote tuinupdate en twijfels over de herniaoperatie

Vlog #106: Grote tuinupdate en twijfels over de herniaoperatie

hernia operatie

Daar ben ik weer met een vlog. Even totaal niet consequent in het uploaden, excuses daarvoor. In deze vlog twijfel ik nog over wel of geen hernia operatie. Inmiddels is duidelijk dat ik geopereerd ga worden aan mijn lage rug hernia en dat is gelijk ook de reden waardoor het vloggen nogal behoorlijk in de soep loopt. De pijn wordt weer met de week erger. We gaan komend weekend op vakantie naar Turkije en daarna word ik meteen geopereerd. Ik mis het vloggen enorm maar ik kan helaas niet anders dan even de prioriteiten bij mezelf en ons gezinnetje leggen. Nog even geduld en focus op herstel en dan kom ik snel weer bij jullie terug. Wanneer kan ik helaas nog niet zeggen.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.