Home » Vlog #68: Naar de kapper

Vlog #68: Naar de kapper

Balanceyourhealth.nl

Ik geef een training over voeding en lifestyle in een mega vette kapsalon waarna ik zelf ook nog geknipt wordt. Daarnaast heb ik heel veel quality time met Lot, we zingen samen en ze heeft de slappe lach (minstens een paar keer per dag). Lot wil zelf yoghurt eten wat voor een heerlijke kliederboel zorgt en we vieren feest in het weekend! Over ruim 6 weken gaan wij op vakantie en ik kocht bij de Primark al wat kleren voor Lot.

Let op: er zijn voor maart nog 2 coachingsplekken vrij om weer bikiniproof de zomer in te gaan!

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.