Home » Vlog #69: Na 4 jaar eindelijk mijn haar weer verven!

Vlog #69: Na 4 jaar eindelijk mijn haar weer verven!

Balanceyourhealth.nl

Een lekker vol weekje weer! We halen een visje op de markt tijdens Vanja’s papadag en we klussen weer verder in ons huis. De vloer in de gang moet opgehoogd worden en we schilderen de haard. Ik laat jullie ook zien wat we verder nog allemaal willen doen in de woonkamer. Tante Rianne is jarig dus daar gaan we gezellig naartoe en Vanja ruimt de hele tuin nog op. In deze vlog ga ik ook na 4 jaar mijn haar weer eens verven bij SIA Hairdesign in Helden en ik ben mega happy met het resultaat, wat vind jij ervan?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.