Home » Vlog #71: 11 weken zwanger & waarom wij dialect praten

Vlog #71: 11 weken zwanger & waarom wij dialect praten

11 weken zwanger

11 weken zwanger alweer! Lot gaat voor het eerst paaseitjes zoeken. Ik ben bezig in een werkboek: Nooit meer te druk en ik laat een stukje van mijn werk als Herbalife coach zien. Ik kreeg veel vragen waarom wij dialect praten en of Lot dan wel nog Nederlands gaat leren. Ik krijg wat steken in de onderbuik en de verloskundige denkt aan een blaasontsteking. Aan het einde van de weekvlog ben ik spreker op een Herbalife event en daarna gaan we met Lot naar een grote speeltuin. Kijk je weer gezellig mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.