Home » Vlog #72: 12 weken zwanger, het eerste trimester zit erop!

Vlog #72: 12 weken zwanger, het eerste trimester zit erop!

12 weken zwanger

12 weken zwanger! We gaan IJs eten bij Clevers omdat het zo’n lekker weer is en daarna bbq’n we voor het eerst bij ons thuis. Ik shop wat leuke dingen bij de Zeeman. Lot heeft erg last van eczeem en daarvoor hebben we nu een zalfje gekregen. Ik laat jullie ook wat gerechten zien die ik maak als avondeten. Na mijn thuiswerkdag ga ik nog even shoppen bij de Primark want over 4 weken gaan we op vakantie naar Turkije. Ik blijk dus toch een blaasontsteking te hebben waarvoor ik antibiotica krijg. In het weekend gaan we nog naar de opening van een speeltuintje hier in onze buurt en helpt Lot heel goed mee in de tuin. Kijk je mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.