Home » Vlog #74: 14 weken zwanger & Koningsdag

Vlog #74: 14 weken zwanger & Koningsdag

14 weken zwanger

In deze weekvlog ben ik 14 weken zwanger. Uit de kweek van het ziekenhuis blijkt dat ik toch geen blaasontsteking heb gehad. Dan heb ik ook nog bloed moeten laten prikken en is mijn ijzer aan de lage kant. Het is een druk weekje waarin we daarom ook één dag lekker niks doen en een pyjamadag houden. We gaan wel gezellig naar de markt op Koningsdag! We hebben weer een echo in de verloskundigenpraktijk en ik vertel jullie over mijn lengte en gewicht toen ik net zo oud was als Lot. Kijk je gezellig mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.