Home » Vlog #75: 15 weken zwanger & GENDER REVEAL!

Vlog #75: 15 weken zwanger & GENDER REVEAL!

Gender reveal

15 WEKEN ZWANGER. De laatste vlog voordat we op vakantie gaan en een hele speciale want in deze vlog laat ik jullie zien of we een zoontje of dochtertje krijgen! Had jij goed gegokt? Ik laat ook een shoplog zien van alle dingen die ik bij de Hema en Action heb gekocht en ik laat zien hoe ik mijn Herbalife klanten coach. Op zaterdag hebben we een super gezellige familiedag. Kijk je gezellig mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.