Home » Vlog #78: 18 weken zwanger & dieren spotten in een Wildpark

Vlog #78: 18 weken zwanger & dieren spotten in een Wildpark

18 weken zwanger

Inmiddels ben ik 18 weken zwanger van broertje. We zijn terug van vakantie maar gaan bijna meteen weer door op het volgende: een weekend weg naar Duitsland samen met familie. We gaan naar een Wild- und Erlebnispark waar we live wilde dieren kunnen spotten en aaien. Het is kermis hier in Blerick en daar gaan we met Lot ook nog even naar toe. Daarnaast geef ik wat aandacht aan de collecteweek van de MLDS. Ik heb zelf PDS (Prikkelbare Darm Syndroom), een tijd terug schreef ik daar een blog over. 

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.