Home » Vlog #80: 20 weken zwanger & toch kinderopvang?

Vlog #80: 20 weken zwanger & toch kinderopvang?

20 weken zwanger

Alweer op de helft van mijn zwangerschap van baby nr. 2, bizar! In deze gezellige vlog gaan we zwemmen, werk ik bij mama en vertel ik jullie wat meer over het verschil in zwangerschap bij Lot en nu. En yes, ik heb wat striae overgehouden na mijn zwangerschap van Lot, daar smeer ik nu fanatiek olie op onder het mom van dan heb ik er tenminste alles aan gedaan… Ik praat jullie bij over het stukje kinderopvang voor Lot, ik start weer met workouts (geen excuses meer) en ik laat jullie zien wat ik koop voor Lot bij de Zeeman & HEMA. Kijk je gezellig mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.