Home » Vlog #81: 21 weken zwanger & na 17 maanden gestopt met borstvoeding

Vlog #81: 21 weken zwanger & na 17 maanden gestopt met borstvoeding

17 maanden borstvoeding

Een druk maar heel leuk weekje. Door de zwangerschap loopt mijn melkproductie terug en wordt het voeden pijnlijk dus na lang wikken en wegen hak ik definitief de knoop door en stop ik met borstvoeding geven. Vanja en tante Lynn doen mee met VenloStormt en we gaan ze natuurlijk aanmoedigen. Ik geef jullie ook een kijkje in mijn werk als Herbalife coach en we hebben het wiegje voor de babykamer gekocht. Dan komt er nog een nieuwtje: mijn nieuwe logo- en huisstijl is af! Kijk je weer mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

2 Reacties

  1. 30 juni 2018 / 13:47

    Het valt me op dat jullie heel veel bij jou familie zijn …. wordt je man daar niet gek van? Je wil toch op eigen benen staan ipv continu bij je ouders/zusje te zijn. Je hebt toch een eigen leven en gezin nu.

    • 30 juni 2018 / 13:58

      Familie is voor ons het belangrijkste dat er is dus nee, ik ben juist dankbaar dat ik de vrijheid heb om daar veel te zijn. En nog wat meer nu mijn moeder herstellende is van borstkanker en ik mee kan helpen met de kindjes. En hetzelfde geldt voor mijn man haha. We hebben een heel fijn eigen leven en eigen gezin waar we 100% van genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.