Home » Vlog #83: 23 weken zwanger & ik laat een pony knippen

Vlog #83: 23 weken zwanger & ik laat een pony knippen

Balance your Health

In deze weekvlog geef ik je een kijkje in onze kledingkast en ik laat jullie zien waar de babykamer gaat komen. Ik heb mijn eerste ervaring met Yin yoga, gewoon vanuit huis. Het babywiegje komt binnen en helaas krijg ik last van zwangerschapsischias. Heel confronterend en meteen laat Lot merken wat een gevoelig meisje ze eigenlijk is. Er komt ook een nieuwe H&M bestelling binnen voor mij, Vanja en voor Lot en ik laat bij de kapper een lange pony knippen. Kijk je gezellig mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.