Home » Vlog #86: 26 weken zwanger | Dagje uit: wat zit er in Lots tas?

Vlog #86: 26 weken zwanger | Dagje uit: wat zit er in Lots tas?

Deze week ben ik 26 weken zwanger. We hebben een drukke maar hele leuke week. Zo gaan we samen met superoma naar de kinderboerderij, ik heb de intake met kraamzorg en een kennismakingsgesprek op de kinderopvang. Het omgaan met de zwangerschapsischias gaat de ene dag beter dan de andere, zeker nu tijdens de hittegolf. Ik koop wat babyspullen en ik laat jullie zien wat we meenemen in Lots tas als we een dagje uit gaan. Ohja. Volgens mij heeft Lot haar eerste echte dreumes driftbui gehad. Hoe zijn we daarmee omgegaan?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.