Home » Vlog #87: 27 weken zwanger | Nesteldrang is begonnen

Vlog #87: 27 weken zwanger | Nesteldrang is begonnen

27 weken zwanger. De vlogs zijn weer helemaal up  to date! Het is tijd voor de BTW aangifte die elk kwartaal gedaan moet worden en ik vraag ook meteen mijn ZEZ (Zelfstandig en Zwanger) uitkering aan voor tijdens mijn verlof. Hoe dat precies zit als ondernemer leg ik ook uit. Ik shop wat babykleertjes voor de baby en ik krijg heel veel hulp van mama, Lynn en Jos. Aan de zwangerschap van Lot hield ik wat striae over, dat laat ik jullie ook zien. Tot slot is de nesteldrang officieel begonnen en kopen we heel veel dingen bij de IKEA voor in ons huis.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.