Home » Vlog #88: 28 weken zwanger & extra groeiecho

Vlog #88: 28 weken zwanger & extra groeiecho

28 weken zwanger

In deze bomvolle weekvlog ben ik alweer 28 weken zwanger. Ik laat jullie de speelhoek van IKEA zien die we voor Lot hebben gemaakt, we gaan zwemmen bij de Leistert in Roggel en Lot gaat wennen bij de kinderopvang. De nesteldrang is officieel begonnen wat betekent dat ik wat spullen ga verkopen. Daarvoor heb ik een extra Instagram account aangemaakt: @sale.balanceyourhealth. Omdat de baby voor ligt qua groei krijg ik weer een extra groeiecho bij de verloskundige en bespreken we de bevalling en onderwerpen als subtotaalruptuur, badbevalling en eventueel inleiden. In het weekend gaan we op interieurjacht bij Prenatal, Kwantum en Roy van Kasseien en maken we een begin met de babykamer. Genoeg te kijken dus, kijk je mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.