Home » Vlog #90: 30 weken zwanger & Noa is weg!

Vlog #90: 30 weken zwanger & Noa is weg!

30 weken zwanger

30 weken zwanger, het begint nu langzaam toch echt te voelen als de laatste loodjes. Deze week ruimen we de tuin helemaal op en heb ik één mega off day met veel pijn waarop ik dan ook maar besluit die dag helemaal niks te doen. Ik bestel een babynestje en een ringsling en we komen erachter dat Noa onze kat al een paar dagen weg is. Dit is voor het eerst dus we maken ons best wel zorgen… Lot gaat ook voor het eerst een hele dag naar de opvang en er zit een ziekenhuisdagje tussen waarin Lot een echo en ECG krijgt van haar hart. Ik heb zelf namelijk een bicuspide aortaklep en er wordt nu onderzocht of Lot dit van mij geërfd heeft of niet. Ik leg ook precies uit wat dit inhoudt en wat het betekent voor de toekomst.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.