Home » Vlog #92: 32 weken zwanger | Kappersvlog

Vlog #92: 32 weken zwanger | Kappersvlog

32 weken zwanger

Deze week geniet ik bewust extra van mijn mamadagen omdat ik me heel goed besef dat we straks ineens met z’n vieren zijn. Ook ga ik naar de kapper, ik knip mijn haren een heel stuk korter en er komt een fris kleurtje in. Maandagavond krijg ik de schrik van mijn leven als er ineens een kat ons huis binnensluipt en besluit te gaan vechten met Noa. Een paar dagen later wordt diezelfde kat vermist en blijkt ze dus al twee dagen onder ons fornuis te zitten in de keuken. Op het eind van de vlog nog beelden van papa’s feest want hij werd 60 jaar! Kijk weer gezellig mee!

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.