Home » Vlog #93: 33 weken zwanger & heel veel unboxings!

Vlog #93: 33 weken zwanger & heel veel unboxings!

33 weken zwanger

Een bomvolle weekvlog deze keer met heel veel unboxings want ik krijg mega veel pakketjes binnen. Voornamelijk met veel babyspullen dus dat laat ik jullie allemaal zien! Ik haal de inenting voor kinkhoest waardoor je baby al na de geboorte meteen is beschermd en ik leg ook uit waarom wij kiezen voor wel vaccineren. We kopen ook nog ‘even’ een nieuwe auto en ik geef jullie een zwangerschapsupdate. Hoe gaat het nu, wat gebeurt er deze week met mij en de baby en wanneer ben ik uitgerekend? Zaterdag gaan we ook nog naar de open dag van Vanja’s werk en de nieuwe IXXI voor boven de schouw komt binnen. Kijk je gezellig mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.