Home » Vlog #94: 34 weken zwanger | Met zwangerschapsverlof?

Vlog #94: 34 weken zwanger | Met zwangerschapsverlof?

34 weken zwanger

34 weken zwanger! Er is wat veranderd qua klachten van de zwangerschapsischias dus ik klets jullie weer even bij. Later in de week krijg ik toch nog een terugslag. Ik vertel jullie ook hoe ik mijn verlof ga indelen en hoe ik graag wil bevallen. Ik heb weer een controle bij de verloskundige en de baby is al helemaal ingedaald, dat was ook wel te merken aan de indalingsweeën die ik heb gehad. Ik bestel ook de nieuwe iPhone Xs Max en vertel jullie meer over de maandchallenge van Etos.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.