Home » Vlog 95: 35 weken zwanger | Oefenweeën

Vlog 95: 35 weken zwanger | Oefenweeën

35 weken zwanger

De magische grens van 37 weken komt steeds dichterbij. Een hele leuke week waarin we naar superoma gaan en samen pannenkoeken eten. We kopen nieuwe interieurspullen en de haard moet a la minute geverfd worden in een andere kleur. Hoezo nesteldrang? Ik vertel meer over mijn zwangerschapsverlof en de keuze om niet naar de Herbalife Extravaganza te gaan. Tot slot heb ik wat oefenweeën gehad en klets ik jullie bij over de zwangerschapsyoga. Aan het eind komt er nog een leuke Chiquelle shoplog voorbij met een kortingscode voor jullie. En… Ik krijg de nieuwe iPhone Xs Max binnen!

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.