Home » Vlog #96: 36 weken zwanger | Is de bevalling begonnen?

Vlog #96: 36 weken zwanger | Is de bevalling begonnen?

36 weken zwanger

De week waarin ik 36 weken zwanger ben. Langzaamaan begin ik weer echt toe te leven naar de bevalling. Deze week is mijn eerste officiële week zwangerschapsverlof. We gaan uiteten bij Sur Meuse en ABC Restaurants en we hebben de allerlaatste liggingsecho bij de verloskundige. Krijgen we nog steeds een grote baby? Ik klets jullie even bij over hoe ik denk over de bevalling en hoe dit waarschijnlijk gaat zijn met ischias. Ik merk dat het de laatste loodjes zijn, de ischias wordt weer wat heftiger en ik begin vocht vast te houden. Ik ben zo benieuwd naar de kleine man!

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.