Home » Vlog #97: 37 weken zwanger | Roomtour Lots kamer

Vlog #97: 37 weken zwanger | Roomtour Lots kamer

37 weken zwanger

Echt de laatste loodjes, 37 weken zwanger. Ik krijg er nog bekkenpijn bij en heb weer een check bij de verloskundige. Ik vertel jullie over mijn striae en zwangerschapsjeuk (heel vervelend). De verloskundige heeft het over strippen, wil ik dat wel of juist niet? Inmiddels kan ik echt niet meer alleen met Lot thuis zijn, wat ik toch wel confronterend vind, doe ik Lot tekort? Er komt een grote H&M en Zara bestelling binnen en ik laat jullie eindelijk Lots kamer zien want die wil ik graag af hebben voordat de baby er is! Even dacht ik dat de bevalling was begonnen en komt de verloskundige voor de zekerheid even langs.

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.