Home » Vlog #98: 38 weken zwanger | Mees is geboren!

Vlog #98: 38 weken zwanger | Mees is geboren!

38 weken zwanger

Mees is geboren! Ik ben met 38+5 weken zwangerschap bevallen van onze zoon Mees! Alles is goed gegaan en ik kijk met een mega goed gevoel terug op de bevalling. Ik ben thuis bevallen in ons eigen bad, heel bijzonder! In de rest van de vlog zie je hoe de tegels gelegd worden in onze open haard en verdiep ik me in vegan eten. Het was een mega drukke week, op woensdag was het geregistreerd partnerschap van papa en Milly en die donderdag werd mama geopereerd aan borstkanker. De dag erna beviel ik…

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.