Home » Vlog #99: Onze kraamweek!

Vlog #99: Onze kraamweek!

Onze kraamweek

De kraamweek kan beginnen! Helaas hebben we door de drukte maar de helft van het aantal uren kraamzorg. Dat was even flink balen omdat ik nog heel veel pijn heb door de ischias en praktisch niks kan waardoor Vanja heel veel moet doen. Na topservice van Kraamzus krijgen we na een paar dagen een andere Kraamzus die wel volledige dagen bij ons kan zijn en dus genieten we nog van 4 fantastische dagen! In deze vlog ziet Lot Mees voor het eerst en zie je ons eerste moment als gezin van 4. Hoe trots kun je zijn! Bij mij komen de kraamtranen op dag 4 en ik weet niet zo goed wat ik daarmee aan moet haha. Vanja doet de aangifte van Mees bij het gemeentehuis en we versturen de geboortekaartjes. Het is een beetje een rommelige vlog omdat ik niet bewust gevlogd heb die week. Op momenten dat ik eraan dacht heb ik de camera erbij gepakt. Ik hoop dat je de video evengoed leuk vindt om te kijken! Kijk je gezellig mee?

Ben je al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?

Klik hier als je de video niet kunt zien.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Music: www.bensound.com

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.