Home » Vlog – bekendmaken zwangerschap aan familie!

Vlog – bekendmaken zwangerschap aan familie!

Vlog

Vandaag geen zwangerschapsupdate omdat er afgelopen week weinig nieuws te melden valt, ik ben precies 15 weken zwanger! Ik voel me goed, in het weekend geklust maar dat zien jullie terug in de Weekly favorites die morgen online komt.

Wat dan wel vandaag?

Hij is online, mijn allereerste vlog! Een vlog is een video log (= vlog). Ofja, we hebben de reacties van familie stiekem gefilmd en daar heb ik een leuke compilatie van gemaakt. Achteraf super blij dat we dit gedaan hebben want ik vind het zo leuk om terug te zien! Ik hoop dat jullie het kunnen volgen want zoals jullie weten kom ik uit Limburg en wij praten dialect. Nu zou ik dat bij een vlog altijd in het Nederlands doen maar omdat dit een verrassing was ging dat dus niet. Kijk je mee?

Ben jij al geabonneerd op mijn Youtube kanaal?
Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze vlog vonden! Ik wil namelijk vaker gaan vloggen, sterker nog… De vlogcamera is besteld en komt vandaag binnen… spannend!  Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments op deze vlog.

 

Liefs Nicky

Deel:

4 Reacties

  1. 27 juli 2016 / 13:59

    Ik kijk echt nooit vlogs, eerlijk gezegd vind ik dat nooit leuk… maar zag deze op fb voorbij komen en moest m even kijken.
    Wat super leuk dat jullie oma’s zo vreselijk enthousiast waren. Geniet maar van de aankomende weken… voor je het weet ligt er een baby in je armen

  2. May
    27 juli 2016 / 15:06

    Leuk hoor, die reacties. Ik blijf je volgen Nicky. Geniet van jullie zwangerschap!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.