Home » [vlog] hometour voor de verbouwing (op de dag dat we de sleutels kregen)

[vlog] hometour voor de verbouwing (op de dag dat we de sleutels kregen)

Jullie hadden hem nog van me tegoed en super blij met jullie geduld want het heeft even geduurd. DE hometour van het moment dat we de sleutels kregen. Ik heb met heel veel plezier de beelden terug gekeken want inmiddels zit de verbouwing erop en was ik alweer bijna vergeten hoe het toen was. Stukje dankbaarheid kan ik dus ook weer afvinken vandaag want wauw wat ben ik dankbaar dat dit huis op ons pad is gekomen en wat gaan we nog gave projecten doen, alles op zijn tijd. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om te kijken als dat ik het vond om hem te editen. Heb je nog vragen dan stel ze natuurlijk gerust en verder kun je me ook op Instagram vinden: @balanceyourhealth. Ik zou het super leuk vinden om van je te horen!

https://youtu.be/5bPMNYvG51E

Bedankt voor het kijken, liefs!

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Zoek je iets?