Home Β» Vooruitblik & Dromenbord 2017

Vooruitblik & Dromenbord 2017

Dromenbord

Gisteren keken we terug op 2016, vandaag is het tijd om vooruit te kijken naar 2017. Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar weer een dromenbord gemaakt en deze hangt sinds 1 januari alweer op het toilet πŸ˜‰ Hierdoor hebben we het hele jaar door een goede focus op onze doelen. Kijk je mee?

Dromenbord & Focus 2017

Dromenbord 2017

Nieuw huis
We willen in 2017 heel graag verhuizen. We wonen op dit moment in een appartement dat we ruim 6 jaar geleden hebben gekocht en hier wonen we héél graag, het is echt óns plekje. Wat dat betreft willen we helemaal niet weg. Ook voor de kleine hebben we op dit moment meer dan genoeg plaats. Toch willen we graag een huis omdat we heel graag een tuin en een bad willen en meer slaapkamers met het oog op de toekomst. We moeten het appartement natuurlijk eerst nog verkopen maar we zijn al naar een aantal huizen gaan kijken om ons alvast wat te oriënteren. We houden allebei heel erg van de jaren 30 stijl, dus erkers, glas in lood, originele vloeren, en-suite deuren en ornamenten. Veel sfeer dus.

Fitmom
Nu ik dit typ ben ik hoogzwanger, morgen alweer 39 weken! En hoewel ik echt geniet van, en trots ben op mijn buik kan ik aan de andere kant ook niet wachten om mijn shape weer terug te krijgen. Dit hoeft voor mij echt niet binnen zoveel maanden maar ik heb zin om weer aan de slag te gaan. We gaan zien hoe dit gaat lopen maar het lijkt me heel erg leuk om jullie hierin mee te nemen.

Date nights
Tijd voor elkaar, daar willen we nog meer tijd voor maken. Ons doel is 1x per maand een date night samen. Dus echt iets plannen en gaan doen. We zijn zo ook avonden samen en daar genieten we heel erg van maar het lijkt me zeker met ons meisje straks ook goed om eens in de zoveel tijd ook echt samen op stap te gaan. Ik ben heel benieuwd of dat gaat lukken!

Online business
Ik hou van online werken en ik kruip graag achter mijn laptop. Daarnaast wil ik heel graag veel thuis zijn met de kleine straks en dan is vanuit huis werken natuurlijk ideaal. Al moet ik daar natuurlijk mijn ritme nog in gaan vinden rondom de slaapjes en voedingen maar ik weet zeker dat dit wel goed komt. Daarom wil ik komend jaar mijn business nog meer online gaan draaien omdat dit gewoon mijn passie is. Dat betekent natuurlijk nog meer prioriteit aan mijn blog en Youtube kanaal maar ook met Herbalife en mijn diëtistenpraktijk wil ik meer online gaan werken. De plannen zijn in the making en ik heb er heel veel zin in!

“Because I want my office to be wherever I feel like hanging out that day”
Juist, precies dit!

Papadag
Vanja wil heel graag een papadag. We willen nog even kijken wanneer een leuke leeftijd is om deze ook op te nemen. Meteen vanaf het begin of juist als ze een paar maanden oud is of? Als je daar nog tips voor hebt, heel graag! Ik ben heel benieuwd wat voor afwegingen jullie hiervoor gemaakt hebben. We neigen nu meer naar over een aantal maanden, maar wie weet.

Midweek(jes) Centerparcs
Lekker burgerlijk πŸ˜‰ Het lijkt me zo gezellig om heerlijk een midweek of weekend met de kleine naar Centerparcs te gaan? Ik heb daar zelf ook super leuke herinneringen aan dus waarschijnlijk vind ik het daarom zo fantastisch maar Centerparcs staat dus zeker op de planning voor 2017!

Nieuwe fiets
Heel erg nodig… De fiets die ik nu heb valt zo goed als uit elkaar en straks wil ik natuurlijk wel fijn kunnen fietsen met de kleine. Dat duurt nog even, I know. Ik wil graag zo’n transportfiets (heb ik nu ook) en dat vind ik echt super handig! Alleen dan wel een nieuwe en niet één die aan alle kanten rammelt.

Vanja Fitbit
Vanja wil graag een Fitbit. Hij heeft vanuit het werk meegedaan aan een Challenge van een paar weken waarin je dus zo’n Fitbit kreeg en deze registreert dus al je stappen, hartslag, slaapritme en nog heel veel meer. Dus meer een soort tracker en daar kun je ook je eigen doelen aanhangen!

Sparen
Dat is natuurlijk nooit verkeerd πŸ˜‰

Vanja 10% vetpercentage
Ook Vanja heeft qua fitheid een doel waar zo’n Fitbit natuurlijk super bij aansluit. Hij wil een vetpercentage van 10% halen. Dat heeft hij al eens gehad en daar wil hij graag weer naar terug.

Active World Team 2017
Qua Herbalife willen we in 2017 gaan voor Active World Team, deze status zegt jullie waarschijnlijk niks maar als we dat halen wil dat zeggen dat we samen met ons team heel veel mensen hebben geholpen om ook fit te worden en dat alleen al is natuurlijk super tof! We hopen komend jaar weer veel mensen te inspireren naar een fitte lifestyle, dus laat het me weten als we jou ook kunnen helpen!

 

Dat zijn me nogal wat doelen πŸ˜‰ Maar stuk voor stuk maken ze ons blij dus waarom niet?

“Dare to dream big”

 

Liefs Nicky

Volg mij via BloglovinInstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.