Home » Wat heb je nodig voor het maken van een dromenbord?

Wat heb je nodig voor het maken van een dromenbord?

Dromenbord

Afgelopen week maakten we ons dromenbord voor 2018 en zoals jullie weten doen we dit elk jaar. Ik kreeg van jullie veel vragen hoe we deze dan maken, wat we gebruiken qua materialen en hoe we dingen voorbereiden dus dat ga ik jullie vandaag laten zien. Lees je mee?

Dromenbord

De Flow is echt veruit mijn favoriete tijdschrift. Eigenlijk zou ik er een abonnement op moeten nemen. Het is een tijdschrift vol inspiratie, do it yourself dingetjes en mooie quotes en artikelen.

Dromenbord

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij gaan vaak samen even brainstormen wat we voor het komende jaar willen en aan de hand daarvan ga ik op internet plaatjes zoeken die ik vervolgens allemaal in Pages (of Word) zet en daarna uitprint. Om afbeeldingen te zoeken of quotes vind ik Pinterest echt fantastisch. Dit jaar heb ik in mijn Bullet Journal een braindump gemaakt en daar dus alles opgeschreven wat in me opkwam wat we zouden willen in 2018. Vanja deed natuurlijk mee. Wij maken dus altijd een dromenbord samen omdat ik vind dat wat zijn doelen zijn ook de mijne moeten zijn en andersom, samen zijn we één en zo weet je ook wat de ambities van de ander zijn. Ook heel belangrijk om samen te groeien!

Ik zorg er ook altijd voor dat ik het jaartal (2018 in dit geval) ergens groot heb uitgeprint, dit vind je namelijk vaak niet in een tijdschrift en kun je dus beter zelf voorbereiden. Dit jaar heb ik 2018 zelf op het bord geschreven met een kalligrafie pen.

Dromenbord

Verder kocht ik heel veel dingen bij de Action. In deze weekvlog laat ik zien wat ik allemaal kocht. Deze printjes zitten samen in een map en ik vind het altijd leuk om deze als achtergrond te gebruiken. In de flow zitten ook zulke vellen, dat kun je ook zien op de bovenste foto in dit artikel, deze hebben we dit jaar gebruikt. We maken ons dromenbord altijd op een blanco canvas schildersdoek. Deze kun je ook bij de action kopen, dit jaar komt hij van de Xenos.

Dromenbord

Verder kun je het zo gek maken als je zelf wil. Blijf ook vooral bij jezelf met het maken van een dromenbord. Wij hebben altijd een best wel druk en vol dromenbord. Het is uiteraard ook oké om een rustig dromenbord te maken. Alles is goed, als het maar jouw dromen zijn. Ik koop vaak nog wat stickers, washi tape en kant voor om de rand. Je kunt er ook met een punaise wat dingen 3D opmaken bijvoorbeeld.

Om het dromenbord ook echt te gaan maken heb je natuurlijk nog lijm en een schaar nodig. Wij maken het dromenbord altijd samen met ons Herbalife team. Maar je kunt dit natuurlijk ook perfect doen gewoon met het gezin, betrek de kids er vooral ook bij, super leuk! Of als je een eigen zaak hebt is het ook leuk om met je medewerkers/collega’s te doen als een soort teambuilding uitje. Of natuurlijk met vrienden/vriendinnen. Het is ook leuk om er wat lekkere hapjes bij te maken en wat feestelijke drankjes! Mogelijkheden genoeg.

Ik zou het in elk geval iedereen aanraden want ik geloof heilig in het feit dat als je ergens op focust dingen gebeuren. Gedachten worden realiteit. Daarom is het ook zo belangrijk om een positieve mindset te hebben. Ons dromenbord voor 2018 is nog niet helemaal af, aan het eind van de maand ga ik deze met gedetailleerde foto’s met jullie delen.

Hopelijk heb ik jullie hiermee een beetje kunnen inspireren! Ga jij ook een dromenbord voor 2018 maken?

 

Liefs,
Nicky

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.