Home » Weekly favorites #10

Weekly favorites #10

PicsArt_1428740577746Weer een toffe week achter de rug. Ik begin steeds meer structuur te vinden, super fijn want dat geeft veel meer rust. Weekly favorites nummer 10 alweer, double digits!

DSC_0015Laten we maar eens beginnen met een ‘food foto’ deze keer. Doordat ik bezig ben met de challenge moet ik heel veel eten (500 kcal meer dan mijn behoefte) en ik kan je vertellen dat dat soms best wel een uitdaging is 😉 Ik eet nu ook vaker op een dag. Volgende week post ik weer een progress foto op mijn persoonlijke Facebook pagina en later zal ik er ook een artikel over schrijven.

DSC_0020Soms vergeten we nog foto’s te maken tijdens de training. Squats deze week met 10 kilo verhoogd, grenzen opgezocht!

IMG-20150409-WA0004Manlief ging weer voor een korte coupe, tof! Ik vind het langere telkens wel leuk en als het dan weer kort is dan denk ik ja dit is toch nog wel veel leuker 🙂

PicsArt_1428658982151Vrijdag was echt een super toffe dag. In de ochtend had ik nog afspraken staan, zoals ook met mijn zusje. Zij is ook met de challenge bezig net als ik alleen gaat ze voor een ander doel. Elke week evalueren we even hoe het gaat en of we dingen moeten aanpassen, ze had weer geweldige resultaten! Daarna zou ik haar afzetten bij de bushalte maar we waren te laat en kwamen de bus tegen. Hmmm wat doen we dan? Theetje drinken in de stad dan maar, dan maar een bus later. Ze liet me zien hoe ik mijn telefoon als hotspot kon gebruiken om internet te hebben op mijn laptop (erg dat ik dat nog niet wist hè?!). Wow dit was gaaf, dan kan ik dus overal werken, ook als ik geen Wifi heb. Ja duhhhh 😉 Inmiddels was er al een uur voorbij en ik ging haar toch maar afzetten bij de bushalte.

DSC_0030

DSC_0031Maarja, dan kom je buiten en is het zonnetje er. Dus we dachten, we kunnen ook wel even hier op het gras gaan zitten. Lynn moest leren voor tentamens (ze studeert Fysiotherapie) en ik wilde nog wat blogs schrijven. Aangezien ik nu Wifi had 😉 was de keuze snel gemaakt. Dit werd onze werk- en studeerplek voor deze middag.

DSC_0032We hebben er echt van genoten en we hebben super vaak tegen elkaar gezegd dat het zo tof is hoe een dag ineens heel anders kan lopen doordat er wat onverwachte dingen gebeuren (bus missen, dan maar thee drinken samen, Wifi op de laptop, leren/werken in de zon en heerlijk genieten ondertussen). Enige minpuntje is dat ik net een kreeft ben nu… 😉 Zoals je op de foto ziet waren we een van de eerste die daar waren. Aan het eind van de middag was het bomvol! Summerfeelings!

DSC_0038Aan het eind van de middag kwam broertje ook nog even langs tijdens zijn wielrentochtje, super gezellig! En ook Vanja’s zus en vrouw en kids kwamen we tegen. Meet the family 🙂

DSC_0040’s Avonds zijn Vanja en ik nog gaan trainen want vrijdag is biceps/rug dag! Working on our Level 10, the best we can be.

Vandaag ben ik samen met Vanja Duitsland in naar mijn club TTV Hövelhof en spelen we de laatste wedstrijd in de 2e Bundesliga. Voor mij is dit de laatste wedstrijd in Duitsland wat dus betekent: afscheid nemen. Ik heb 5 super toffe jaren gehad bij deze club en dat zal ik nooit vergeten!

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.