Home » Weekly favorites #12

Weekly favorites #12

foto 12Weekly favorites nummero 12. Helaas een weekje moeten overslaan vanwege een flinke keelontsteking. Gelukkig ben ik nu weer opgeknapt en klaar voor weer een nieuwe week.

DSC_0212Als ik ziek ben kun je me heel blij maken met … juist … kippensoep!

DSC_0219

Sinds deze week heb ik het mediteren weer een beetje opgepakt. Een tijd terug heb ik dit consequent gedaan en ik heb hier erg veel baat bij. Even een moment voor jezelf en je hoofd leegmaken werkt voor mij erg goed. Ik merk dat ik dan door de dag heen veel productiever ben.

DSC_0238

Afgelopen week heb ik best veel gelezen. Hier ben ik aan het lezen in een boek met tips over bloggen, erg leuk boek met veel handige tips!

DSC_0218

Ik heb een rustige week achter de rug door de keelontsteking maar dat was geen pretje, geef mij maar een volle werkweek. Woensdag zou ik in ons LifestyleCenter wat vertellen over Level 10 en de Challenge waar we nu mee bezig zijn. Dit heb ik toch maar gedaan en van tevoren even de krulset erin gezet, dan ben ik altijd zo klaar. Lekker makkelijk!

DSC_0220

De avond was super gezellig, hierna wel weer snel het bed in en verder herstellen.

DSC_0242

Vrijdag weer de eerste keer ontbijt. Ik kon weer fatsoenlijk slikken, fijn!!

DSC_0245

Vandaag met moederdag eerst gezellig gebruncht met mama van Pol en de familie en hierna door naar mama. We hebben daar soep, sandwiches en salades gemaakt, super lekker!

DSC_0246

Yummmmm……!

DSC_0247

Lieve mama!

Clevers

En daarna zijn we nog met z’n allen gaan eten bij Clevers. Balance, balance, balance. Dus af en toe een keertje moet kunnen!

Wat hebben jullie gedaan met moederdag?

 

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.