Home » Weekly favorites #13

Weekly favorites #13

Weekly 13Eindelijk weer een productieve werkweek gehad na de gezondheidsdip van de week ervoor.

DSC_0248Maandag was het heerlijk weer, in de middag had ik geen afspraken staan dus heb ik thuis op het balkon gewerkt aan mijn blog. Love it!

DSC_0253Sorry voor de wat wazige foto… Het was tijd om weer eens kritisch naar mijn garderobe te kijken. Dit zijn een aantal nieuwe aanwinsten! Twee rokjes, deze zitten altijd heel fijn. Leuke panty met print eronder en klaar is kees. Ze zijn makkelijk te combineren dat vind ik altijd handig! Ik draag veel truitjes met een blazer/jasje erover en veel sjaaltjes. Dit leren jasje vind ik super tof! En nog twee paar nieuwe schoenen.

DSC_0252
Dinsdag ben ik druk bezig geweest om waardebonnen te maken voor een gratis bodyscan! Deze heb ik gelamineerd en daarna stuk voor stuk uitgeknipt (dat ging beter als snijden!). Gelukkig kreeg ik hulp van m’n zusje, thanks!

DSC_0255Ik heb mijn schoenen ook eens uitgezocht, dit gaat allemaal weg. Een aantal schoenen gaan naar mijn zusje, een aantal staan op Marktplaats en een aantal gaan in een container voor het goede doel.

Donderdag gingen we naar de opening van Laviesense (in Maasbree). De schoonheidssalon is van mijn nichtje Femke Beurskens en je kunt bij haar terecht voor massagetherapie, pedicure en gelaats- en deelbehandelingen. De salon is super mooi geworden: heel rustig en sfeervol. Daar kan ik zeker ontspannen en even ontsnappen aan de dagelijkse stress. Neem zeker eens een kijkje, ik ga er binnenkort zelf ook een keer naartoe en dan zal ik jullie laten weten hoe of wat!

DSC_0302Vanja had vrijdag vrij, ik had in de ochtend en later in de middag consulten/afspraken gepland. Tussendoor zijn we samen naar de Primark gegaan. Super goed geslaagd, ik ben er blij mee! Het shirtje linksonder kon ik niet laten liggen aangezien ik zelf een echte ‘snoozer’ ben ’s ochtends haha! Hopen dat het een tijdje mee gaat… Persoonlijk heb ik liever iets vaker nieuwe dingen en wat goedkoper dan heel erg dure kleding. Ik hou ervan om dingen te combineren!

DSC_0299Na de consulten ’s middags (iedereen had goede resultaten dus ik was happy!) liepen we nog even terug naar de stad en hebben we even een terrasje gepakt bij Café Maasblvd. Heerlijk genieten van het lekkere weertje en natuurlijk elkaar!

DSC_0300We besloten ook wat te eten. Ik koos voor een ‘kleine’ salade met geitenkaas, noten en honing. Vanja ging voor de rundercarpaccio. Achteraf was ik blij dat ik een ‘kleine’ salade had besteld, ik vond hem behoorlijk groot, maar het was heerlijk!

DSC_0322Zaterdag was ik weer helemaal in mijn element. Donderdag had ik alweer meegedraaid met de bootcamp en zaterdag weer een krachttraining gedaan. Fijn om weer te kunnen sporten!

Vandaag is een rustige dag, daar kunnen we echt van genieten. Ik ga nog wat blogs voorbereiden voor komende week en wat cliënten voorbereiden waar ik een afspraak mee heb in het begin van de week.

Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.