Home » Weekly favorites #14

Weekly favorites #14

Weekly 14_FotorEen volle Weekly favorites deze week. Ik begin steeds meer mijn ritme te vinden met mijn praktijk, Herbalife en natuurlijk privétijd. Het heeft even geduurd maar alles valt langzaamaan op zijn plek.

DSC_0324Afgelopen zondag aten we wraps, super lekker. Ik zal binnenkort een artikel maken over hoe we deze altijd maken.

DSC_0336Donderdag ging ik naar Zeist samen met Herbalife Corporate voor een afspraak met de bondscoach, teammanager en sportdiëtist van de waterpolo dames (Nederlands team, KNZB). En dit was mijn outfit 🙂 De Oranje dames worden door Herbalife gesponsord qua voedingsproducten en we hebben gekeken waar we dit samen nog meer kunnen optimaliseren zodat de dames nog beter kunnen presteren, puntjes op de i. We gaan richting de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en de dames zijn natuurlijk volop in voorbereiding. Het was een super leuk en goed gesprek, neuzen dezelfde kant op en heel blij dat ik hierbij een steentje mag en kan bijdragen!

Topsport blijft toch mijn passie en toen ik het sportcomplex op reed dacht ik ook weer even terug aan mijn tijd als topsporter intern op Papendal. Topsport inmiddels uit het oog, maar nooit uit het hart…

DSC_0344Vrijdag ging ik met Lynn (mijn zusje) werken in de stad. We kwamen terecht bij Milk & Cookies. Ik was hier nog nooit geweest maar ze hadden echt overheerlijke koffie en thee! Hier gaan we zeker nog een keer terug. Ik krijg altijd heel veel gedaan als ik even in een andere omgeving werk. Dat is het voordeel van zelfstandig zijn, met een laptop en wifi (of telefoon als hotspot) kan ik overal werken en omdat ik veel alleen werk vind ik het leuk om ook wat vaker in zulke tentjes te werken om toch ‘onder de mensen’ te zijn.

DSC_0343De cappuccino was super lekker. Altijd tof hoe ze zo’n figuren erin krijgen. Ik vond het wel een foto waard.

DSC_0345Zaterdag gingen we een dagje uit met pap, Mill en alle kids. We begonnen de dag met een lekker ontbijt in Maasbree. Hier wisten we nog niet wat we gingen doen die dag, spannend!

DSC_0355We gingen naar Thorn (het Witte stadje) en van hieruit fietsten we naar Maaseik (België). Er waren verschillende fietsen. Vanja en ik namen de tandem. Wat is dat wennen in het begin zeg!! Ik zat achterop en moest dus alle controle loslaten want je kunt dus niks achterop hè, alleen trappen haha. Er waren ook nog losse fietsen (met rugsteun), dat was ook relaxed en er was nog een tandem waarbij je met de rug naar elkaar toe zat. Één iemand zit dus achterstevoren op de fiets en moest wel gewoon vooruit trappen, heeeeeeel gek!

DSC_0346Oké, bereid je voor want nu komen er heel wat natuurfoto’s. Eerst interesseerde me dat niet zo maar het lijkt wel hoe ouder ik word hoe meer ik zulke dingen ga waarderen en echt kan genieten van een mooie omgeving. Hier was ik alleen iets te laat met knippen (best lastig achterop een tandem hoor), het was de bedoeling de koeien in beeld te krijgen maar helaas…

DSC_0348We hadden echt geluk met het weer!

DSC_0350Actiefoto!

DSC_0354Af en toe moesten we even stoppen omdat we van fiets wisselden of omdat er een ketting af lag haha. Even snel een selfie tussendoor!

DSC_0353Nog meer natuur, echt genoten!

DSC_0363We kwamen bij een rotonde en wat is er nu leuker dan kei hard rondjes fietsen… uhhh ja…. Dat vond Willy in elk geval (mijn broertje). Hij doet zelf fanatiek wielrennen en is daar nog heel goed in ook, dus dat crossen zit er natuurlijk een beetje in.

DSC_0356In België lagen er heel veel van zulke vakantiehuisjes aan het water. Super gezellig, dat wil ik later ook wel!

DSC_0358Kai dacht laat ik eens een alternatieve route nemen. Wij fietsten hierboven gewoon op het fietspad 😉

DSC_0366Toen waren we bijna op de helft!

DSC_0365In België stonden mega veel mooie en grote huizen. We zijn normaal niet zo van de moderne huizen en inrichting (liever jaren 30 en landelijk) maar deze vonden we toch wel erg gaaf!

DSC_0367En toen waren we op de helft, op de markt in Maaseik. Hier zie je de tandem waar je dus met de rug naar elkaar toe zit.

DSC_0368Even een plaats voor de fietsen zoeken en natuurlijk een gezellig terrasje!

DSC_0370Het was nog best lastig om een terrasje in de zon te vinden. Cheers!

DSC_0371Hier zijn we alweer terug in Thorn waar we nog koffie/thee met een stuk vlaai kregen. Van de terugweg heb ik geen foto’s gemaakt want het weer sloeg een beetje om, uiteindelijk is het wel droog gebleven dus heel veel geluk gehad. De terugweg was qua route ook hetzelfde als de heenweg, dat was wel een beetje jammer.

DSC_0374Toen weer terug naar Maasbree! Iedereen was heel moe dus we hebben eerst even lekker op de bank gezeten/gelegen. Hierna gezellig samen barbecuen! Lynn en ik waren verantwoordelijk voor de terrashaard, helaas niet op de foto. We zochten mooi twee plekken ernaast aangezien we het allebei snel koud hebben. Lekker warm vest aan en toen was het prima buitenzitten, heerlijk! De pet is van Kai overigens 😉 Super leuke dag gehad, thanks pap en Mill!

De komende week heb ik wat meer tijd om blogs vooruit te schrijven, heel handig zodat ik ook langzaam kan toewerken naar dagelijks een artikel plaatsen want dat wil ik heel graag alleen dat lukt nu nog niet altijd. Net samen met Vanja de trainingsmomenten ingepland en we gaan 5x de komende week, super veel zin in! Fijne week allemaal!

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.