Home » Weekly favorites #15

Weekly favorites #15

Weekly groenMei is na vandaag alweer voorbij! Wat vliegt de tijd. Inmiddels alweer 15 weken aan het bloggen (makkelijk te onthouden omdat ik toen ook met de Weekly favorites begon) en ik vind het nog veel leuker om te doen dan dat ik van tevoren gedacht had!

DSC_0375Lekkere lunch! Voor het eerst de Alpro coconut yoghurt geprobeerd, ik vind hem super lekker! Op het brood heb ik geitenkaas, walnoten, rucola melange en een klein beetje honing voor de smaak.

DSC_0376Outfit dinsdag, net voordat ik een paar uurtjes ging oppassen op mijn neefje en nichtjes! Vraagje: zien jullie deze foto (en alle ‘rechtop foto’s’) gedraaid? Zo ja, heeft iemand een tip hoe ik dit kan veranderen? Als ik mijn artikel namelijk upload dan zie ik hem gewoon rechtop staan zoals het hoort. Ik ben er wel al achter dat dit voornamelijk bij Iphone of Ipad gebeurd.  Ik hoor het graag, dankje 🙂

DSC_0380Voorbereiding op het artikel dat vrijdag online kwam: 5 dingen die je nog niet wist over afvallen. Hiervoor gebruik ik een mega dikke pil die ik veel gebruikt hebt tijdens de opleiding: Krause’s Food & Nutrition Therapy. Ik wil natuurlijk wel onderbouwde artikelen schrijven, met af en toe natuurlijk mijn eigen visie erdoorheen 😉

DSC_0382Buiten op ons balkonnetje aan het werken aan mijn blog. Als ik buiten kan werken ben ik altijd veel productiever!

Selfie tijdens de krachttraining, beetje wazige foto!

DSC_0387Donderdag gingen Lynn en ik bij opa en oma werken (en af en toe tussendoor koffie drinken). Opa en oma hebben een super mooie tuin, we hoopten dat we buiten konden zitten maar het weer zat niet echt mee. Ik nam natuurlijk mijn tussendoortje mee: magere Franse kwark met granola en wat druiven. Ik vergat alleen een foto te maken haha.

DSC_0389Vrijdag kregen we ons pinapparaatje binnen. Alles van mijn praktijk gaat natuurlijk via de zorgverzekering dus dan heb ik dit niet nodig. Alles wat ik met Herbalife doe gaat weer niet via de verzekering, vandaar dat dit dan wel handig is! Ik ben benieuwd.

DSC_0393Verstrooide kat. We wonen op de 7e verdieping dus ergens snap ik het wel, super mooi uitzicht!

Dit zijn twee boeken die ik nu aan het lezen ben. Ik probeer een aantal keren per week wat tijd vrij te maken voor persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat ik telkens weer iets nieuws leer, ik denk dat je nooit uitgeleerd bent!

DSC_0396Gezond en lekker snel klaar: noodles met wokgroenten en hamlapjes! Over een tijdje ga ik een week lang foto’s maken van wat ik allemaal eet en maak ik daar een artikel van. Hopelijk vinden jullie dat leuk en kun je er wat inspiratie uithalen.

Gisteren gingen we oppassen bij Fee en Liv! En Efe was er ook nog even in het begin, gezellig 🙂

Dit kreeg ik van (schoon)zus Hanna (en Tessa en de kids), super lief! Krijgt een mooi plaatsje in huis!

Vandaag zijn wij de hele dag naar een grote Herbalife meeting in Cuijk, vanavond nog even een rustig avondje en dan begint de volgende week alweer. Geniet nog van jullie zondag!

 

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.