Home » Weekly favorites #16 en #17

Weekly favorites #16 en #17

dubbel weekly_FotorVandaag een dubbele Weekly favorites! Afgelopen twee weken waren super druk maar super productief en erg leuk. Ik hoop dat het je lukt helemaal tot het einde te lezen want het zijn nogal wat foto’s.

#16

De zondag toen de vorige Weekly favorites online kwam gingen we naar een Herbalife meeting in Cuijk. Vanja was spreker die dag en mocht het marketingplan uitleggen. Dat deed hij super, trots! Ander super leuk dingetje is dat Lynn (zusje) en mama ook mee waren om eens meer te horen over Herbalife en na de ochtend hebben ze besloten ook aan de slag te gaan in ons team. Hoe leuk is het om met familie te kunnen werken en ze te kunnen helpen? Inmiddels al zoveel vrienden gemaakt binnen Herbalife dat de meetingen ook altijd super gezellig zijn. Ik kijk er telkens weer naar uit. De volgende is 28 juni en dan mag ik de dag aan elkaar praten als Master of Ceremony. Wil je mee? Deze ochtend kost verder niks en is bedoeld voor mensen die graag vrijblijvend meer willen weten over het bedrijf Herbalife. Stuur even een mailtje naar info@balanceyourhealth.nl als je graag mee wilt.

DSC_0418Oh dit was zo lekker, ook al ziet het er zo simpel uit. Er zit geitenkaas op (yum!), walnoten, courgette en een klein beetje honing.

En natuurlijk blijven we trainen. Komende week is al de laatste week van de Level 10 Challenge. Binnenkort een korte update en volgende week natuurlijk het eindresultaat!

DSC_0419Ik was ineens in een creatieve bui. Ik liep bij de Action en toen zag ik deze verf staan. Ach waarom niet dacht ik. Ik wilde een aantal accessoires verkopen maar als ik ze kon pimpen dan hoefde dat misschien helemaal niet. Dus zodoende zagen deze kandelaars er na een verfbeurt heel anders uit en staan ze nu weer in de woonkamer.

DSC_0420Hetzelfde geldt voor deze ‘standaards’. Ze zijn nu wit!

DSC_0422Na een paar kleine accessoires durfde ik wat groters te verven. Deze schoenenkast stond in onze slaapkamer maar was helemaal in de kleur hout zoals de bakken nu nog steeds zijn. Dat vond ik een beetje saai worden, ik wil graag één lijn trekken qua stijl door het hele huis. Ik vind de kleur erg mooi, best wel een beetje trots op mezelf haha. De kast staat nu in het halletje (deze was nog een beetje kaal), er komt er nog één naast (dezelfde).

DSC_0425Volgens mij vind Noa hem ook mooi!

DSC_0430Wat voor poses ze af en toe aanneemt… Echt te hilarisch. Hier lag ze heerlijk uitgebreid te relaxen!

DSC_0431Die donderdag had ik geen afspraken staan, wel een mega to do list. Dit is de vrijheid van het  ZZP’er zijn: dan gaan we toch gewoon bij mama in de tuin werken? Lynn was er ook en werkte aan school. Ze gaat nu naar het derde jaar van de opleiding Fysiotherapie.

DSC_0432Tussendoor natuurlijk ook even pauze en natuurlijk wat eten. Ik had zo’n zin in brie, I know niet de allergezondste keuze maar af en toe moet kunnen! It’s all about the balance!

DSC_0433Jaja, ik was bijna sneller met onze Aygo haha…

Vrijdag was de bruiloft van Paul en Linda in ’t Veerhuis in Wessem. Ik heb helemaal geen foto’s gemaakt (stom!). Afgelopen jaar heb ik samen met Linda in het team gespeeld in de Duitse 2e Bundesliga en een aantal jaren daarvoor ook in de Eredivisie in Nederland. Ze zagen er prachtig uit en het was een mooi feestje. Heel veel geluk samen!!

DSC_0437Zondag was er een reünie van familie van Pol in Aarle Rixtel, wat een gezellige dag was dat en er waren wel 75 mensen. Dit hadden we 8 jaar geleden al eens gedaan maar toen was ik uiteraard veel jonger. Deze keer bleef veel beter hangen haha. Ik had mijn armbandje van de bruiloft nog een keer om!

DSC_0440Ahhhh neefje Efe ging ook mee, samen achterin de auto. Wat een lol!

#17

DSC_0441Ik wilde thuis ook graag een werkplek omdat ik nu vaak op de bank of aan de eettafel (vrij hoog) zit te werken als ik een dag thuis werk. Niet ideaal dus een aantal weken lang Marktplaats in de gaten gehouden en uiteindelijk kwam ik bij een super leuk tafeltje uit, die hadden we hier net opgehaald. Het paste alleen als Vanja de stoel heel ver naar voren schoof dus hij kon nog net schakelen. Gelukkig was het maar een klein stukje.

DSC_0445En hij staat, ik hou ervan! Wat vinden jullie?
Het ladekastje wat erop staat is van de Ikea (simpele houtkleur oorspronkelijk) en heb ik ook zelf ‘gepimpt’.

Vanja kwam met het idee om de woonkamer eens anders in te richten. Het staat nu compleet andersom. De bank stond eerst waar de eettafel nu staat en in het hoekje waar de bank nu staat stond de eettafel. Ook de kasten zijn verschoven. Alles oogt nu wel veel groter en het hoekje bij de bank is nu heel gezellig (zie je niet op de foto maar naast de chaise longue is een klein muurtje waardoor het echt een afgescheiden hoekje is geworden, lekker knus!)
De bank is wel wat groot hier en we willen al een tijdje graag een (landelijke) stoffen bank in een natuurlijke tint met wat leuke retro stoeltjes erbij. Dus hebben we de bank inmiddels op Marktplaats gezet.

bootcampOp donderdagavond 19:30-20:30 uur gaan we altijd bootcampen. Iedereen kan meedoen en de groep wordt steeds groter, iedereen neemt weer mensen mee, gezellig! Het kost 3,50 euro inclusief thee en herstelshake. Wil je een keer meedoen? Vul dan gewoon het aanmeldformulier in, dan neem ik even contact met je op. Je kunt per keer kijken of je komt (je zit dus niet vast aan een abonnement). De kernfactor is FUN, gezellig samen sporten dus ik zou zeggen: give it a try!

DSC_0476Via de Facebookgroep ‘Gratis in Venlo’ gaf ik een gratis diëtistisch consult weg ter waarde van 90 euro en Fieke was de winnaar, gefeliciteerd!

DSC_0477Zaterdag hadden we een rustige dag. In de ochtend Bootcamp gedaan en daarna een thuishangdagje. Heerlijk! Ook nog een potje mens erger je niet gespeeld en ik won! Daarna ook nog Magisch Labyrint gedaan en die verloor ik, dat zal ik dan ook maar eerlijk vertellen hè! Leuke middag gehad.

DSC_0478Deze mooie pioenrozen hebben we van mama gekregen, en ze ruiken zo lekker! Ik geloof dat Noa dat ook vond want toen we terugkwamen van de Bootcamp lag de vaas om (grrrrrrr), dat werd dweilen…

Vandaag hebben we ook weer een super leuke dag. Zometeen gaan we wat pallets ophalen waar we een leuke DIY (Do It Yourself) mee willen doen. Daarna even boodschappen doen en dan gaan we kijken bij VenloStormt. Uiteraard te zien in de volgende Weekly favorites. Geniet nog van jullie weekend!

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.