Home ยป Weekly favorites #18 en #19

Weekly favorites #18 en #19

tt_Fotor_Collage_Fotor met tekstEn toen waren er alweer twee weken voorbij dus deze keer weer een dubbele Weekly favorites. Het wordt drukker in de praktijk (wat natuurlijk super leuk is) maar daardoor merk ik dat mijn blog daar een beetje onder lijdt. Ik ben druk bezig om hier een goede balans tussen te vinden.

#18

Dit was een drukke week. Onze Level 10 Challenge liep af en we hadden in dat weekend behoorlijk wat feestjes, altijd leuk! En in dit geval goed getimed net na de Challenge.

DSC_0479Hier zaten we heerlijk buiten op ons balkonnetje en verraste ik Vanja met wat lekkere snacks, yum!

DSC_0484Deze kwam ook even op bezoek, hij kwam wel heel dichtbij, vooral bij het eten!

DSC_0485Even een foodfoto: hier had Vanja een lekkere wrap gemaakt van eieren met wat groenten!

DSC_0486My breakfast ๐Ÿ™‚

DSC_0487Ik begin steeds meer mijn eigen ritme en structuur te vinden qua dagindeling. Zo sta ik nu bijvoorbeeld elke dag om 6 uur op. De eerste dagen was dit even lastig maar nu ik eraan gewend ben baal ik van alle mooie ochtenden die ik voorheen gemist heb. Hier ging ik ’s ochtends om 7 uur een half uurtje wandelen. Daarnaast zijn we veel bezig met persoonlijke ontwikkeling (boeken lezen, video’s kijken, mp3’s luisteren) dus heerlijk oordopjes in en gaan. Ik liep door ’t Ven en kwam langs het huis waar Vanja vroeger is opgegroeid, mooi!

DSC_0489Ik ben dan wel geen fotograaf maar dit vindt ik echt een mooie foto. Gemaakt tijdens diezelfde ochtendwandeling. Klinkt heel stom maar ik kan de laatste tijd lekker genieten van alle kleine dingen. Dus ook van zo’n mooi plaatje op de vroege ochtend.

DSC_0490In zo’n huis wil ik later wel wonen. Het ziet er zo gezellig en knus uit!

DSC_0491Soms als het net zo uit komt en makkelijk is neem is ’s middags ook een shake, dit was een lekkere cappuccino shake ๐Ÿ™‚

DSC_0492Dit vind ik zo’n mooie foto! Noa komt niet heel vaak echt bij me op schoot liggen maar zorgt wel altijd dat ze in de buurt is. Als ik dus buiten aan het werken ben dan komt ze er gezellig bij liggen. Pootjes netjes over elkaar, net echt haha.

DSC_0514Ik tafeltennis zelf dan wel even niet meer maar de sport gaat natuurlijk nooit uit mijn hart. De Europese Spelen waren bezig en wat super gaaf dat Nederland in het teamevent zilver wint en in het enkel zelfs goud EN zilver. Dus een Nederlandse finale, woooow super gaaf! Li Jiao wint uiteindelijk zoals verwacht van Li Jie en heeft hiermee ook al een ticket voor de Olympische Spelen in Rio in 2016, gefeliciteerd!

DSC_0515Vrijdag was onze Level 10 Challenge afgelopen. We hebben 90 dagen lang goed op onze voeding gelet en regelmatig gesport (met af en toe echt wel wat lekkers tussendoor) maar 90 dagen geen friet gehad. Daar hadden we dan ook echt zin in en ik heb genoten van een frietje zuurvlees met een frikandel speciaal!

DSC_0517En dat ging dat weekend eigenlijk zo door. Vrijdagavond hadden we een housewarming van onze lieve vrienden Linda en Kevin, super leuke avond gehad! Zaterdag werd Herbalife collega en inmiddels vriend Joy 30 jaar, tijd voor een feestje! En zondag hadden we familiedag van de Zetsen kant, dus… Weer vlaai.

DSC_0519We begonnen die middag met Jeu du Boule (natuurlijk verloor ik alles haha), daarna speelden we Minute to Win it bij de Fabriek in Maasbree en aansluitend… Barbecue! Heerlijk genoten van het weekend!

#19

DSC_0522En weer een foodfoto: boterham met geitenkaasspread, walnoten en wat plakjes banaan, super lekker!

Super lekkere smoothie, het recept kunnen jullie hier vinden!

De trainingen op het LifestyleCenter gaan ook gewoon door. Op de linker foto gaf Personal Trainer Mark Leijten een infoavond over sportvoeding en wat de Herbalife producten hierbij voor jou kunnen betekenen. Op de rechterfoto kregen we training van onze sponsor Evert Weijers, super veel van geleerd en met alle aantekeningen en tips aan de slag gegaan.

DSC_0541Dit kastje staat op mijn werkplek! De tortelduifjes kreeg ik van Lieve Martine voor het coachen van haar Level 10 Challenge, super lief dankjewel!

DSC_0548De zomer komt er weer aan en dan wil ik altijd mijn kast opruimen. En dit is het resultaat…

We hebben een nieuwe bank! Super blij mee. De ‘bloemendeken’ ligt er normaal niet zo op maar ik heb alle hoezen even gewassen en de hoezen van die kussens zaten net in de wasmachine en zo zag het er veel mooier uit natuurlijk dus vandaar. Normaal ligt de deken op de hokker en dit is Noa’s favo plekje.

DSC_0556Voor deze bank hadden we een zwarte leren bank, echt het tegenovergestelde dus. Daar kwam Noa niet zo vaak echt op de bank liggen. Nu had ik helemaal niet in de gaten dat ze ook op de bank lag dus ik was aan het lezen en strek m’n benen even uit. Auw, toen had ik een poot in mijn voet staan zo van: Stop! En durf eens dichterbij te komen haha.

Afgelopen zaterdag gingen we met Vanja’s zussen en aanhang Sushi eten bij Sushimi maar daar ben ik vergeten foto’s te maken, jammer!

nicky haarAfgelopen zondag was voor mij weer even uit mijn comfortzone komen. Dit probeer ik bewust te doen zodat ik mezelf blijf ontwikkelen. Wat heb ik dan gedaan? Ik was Master of Ceremony (dus ik heb de dag aan elkaar gepraat) tijdens het Business Building Seminar van Herbalife in Cuijk. Super leerzame dag gehad, weer een aantal mensen de kansen van Herbalife laten zien en ik vond het super leuk om MC te zijn. Als je ook een keer meer wilt weten over Herbalife, stuur dan even een mailtje of vul even het contactformulier in ๐Ÿ™‚

Ik kreeg veel opmerkingen over mijn haar en of ik dat zelf zo gedaan had. En ja, dat heb ik zelf gedaan op de vroege ochtend en het duurde maar 10 minuten! Het is gewoon een vlecht maar dan andersom zodat die bovenop komt te leggen. Daarna had ik nog een klein staartje over en deze heb ik naar binnen geklapt en vastgezet met speldjes. Dus het zag er moeilijker uit dan dat het echt is ๐Ÿ™‚

Gisterenavond zijn Vanja en ik een ijs gaan eten bij Clevers in Arcen. Daar was het zo druk dat we uiteindelijk met een ander gezin een tafeltje deelden. Dat werd zo gezellig dat uiteindelijk de visitekaartjes tevoorschijn kwamen en we erachter kwamen dat één van de meiden ook op (heel) hoog niveau doet sporten (veldrijden) en ook een blog bijhoudt.

Dat waren mijn twee weken weer! Vandaag draai ik gewoon spreekuur in mijn praktijk en vanavond geef ik info over de Level 10 Challenge in ons LifestyleCenter in Venlo. Wil je ook eens weten wat die Challenge precies inhoudt? Laat het me dan even weten, stuur een mailtje naar info@balanceyourhealth.nl of vul even het contactformulier in. Geniet van jullie dag!

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.