Home Β» Weekly favorites #2

Weekly favorites #2

PicsArt_1423951666150Wat gaat de week toch snel, alweer de tweede Weekly favorites!
Het was een super toffe week, weer veel gezien en meegemaakt πŸ™‚

PicsArt_1423419345885

Zondag was het feest van opa (maandag is opa van Pol 88 jaar geworden!), het was erg gezellig en er was een heerlijk buffet! Daarna nog even naar mam en Jos geweest to say goodbye… want ze gingen op vakantie naar Portugal.

PicsArt_1423581733690

Sinds januari ben ik gastdocent bij de Gilde Opleidingen en geef ik workshops over gezonde voeding aan studenten. Sinds deze week heb ik er een nieuwe locatie bij! Naast lessen voor Gilde Opleidingen Venlo geef ik nu ook lessen op de locatie in Venray. Ik had niet gedacht dat ik ooit voor de klas zou staan maar ik vind het super leuk om te doen!

image

Deze week begon er weer een nieuwe periode (blok) van 4 weken. Ik heb 3 verschillende klassen per week en de workshops duren een uurtje, ik zie elke klas dus 4 keer. De eerste workshop houd ik heel algemeen over voeding. Het waren weer erg leuk klassen en ze hebben aan het eind van de les zelf de onderwerpen voor de vervolg workshops gekozen: afvallen, sportvoeding, tussendoortjes en alcohol.

Afgelopen woensdag ben ik vergeten foto’s te maken, oeps! Woensdag is altijd mijn vrije dag, of ja vrije dag… Laten we zeggen: werken vanuit huis (administratie en dat soort dingen). Ook plan ik dan de ‘ontspanningsdingetjes’ en deze week heb ik gezellig een theetje gedaan bij Channe. Channe is een collega maar inmiddels ook een super goede vriendin πŸ™‚

PicsArt_1423943090201

Dit vind ik altijd zo’n mooie spreuk! Blijf bij jezelf en ben gewoon jezelf, don’t let others bring you down.PicsArt_1423657877040

On my way to work, even een selfie in de lift om te checken of alles goed zit. Ik heb mijn nieuwe eyeliner op, gekocht nadat ik een review had gelezen over deze eyeliner op de blog van La VieSagista. Deze eyeliner is van L’Oreal: Superliner Perfect Slim. Ik volg Sanne’s blog (La Viesagista) nu al een tijdje, een echte aanrader! Ze is net moeder geworden van een über schattig zoontje en blogt veel over fashion, beauty en natuurlijk over het mama zijn.

PicsArt_1423943513643

En donderdag was weer… Bootcamp time! De groep wordt steeds groter en het is zo tof om te doen! Elke donderdagavond van 19:00-20:30 uur en we verzamelen altijd bij BodyStyle HealthCentre. En… het is gratis (ook altijd fijn, toch?). Gezellig samen in de buitenlucht sporten, wil je een keer meedoen? Je weet me te vinden πŸ™‚

PicsArt_1423943811291

Let’s squat! Met Channe op m’n rug (Channe van het theetje woensdag πŸ˜‰ ) Ik hoef geloof ik niet meer te zeggen dat we de grootste lol hebben gehad haha.

PicsArt_1423943598149

Afgelopen vrijdag heb ik mijn praktijk anders ingericht, af en toe heb ik zo’n bui haha πŸ˜‰ heel blij met het resultaat, lijkt wat ruimtelijker nu. Maar ik moet nog steeds wat posters ophangen en de wachtkamer af maken. Nog genoeg te doen!

PicsArt_1423943673019

Op dit bordje (op mijn deur) stond nog steeds ‘meetkamer’, dit was de vorige functie van de ruimte. Ik vond het zo streng klinken dus ik heb er nu toch maar wat van proberen te maken totdat het glazen bordje klaar is. Nu is tenminste duidelijk waar de ruimte voor is.

IMG_20150214_195538

Yes… That was saturday! Heerlijke relaxdag samen met manlief. Even bijtanken voor ‘vestelaovend’ (oftewel Carnaval). Zondag (vandaag dus als ik dit post) ben ik naar Hövelhof (Duitsland) voor een wedstrijd met mijn club tegen Anröchte. We staan nog steeds bovenaan in de 2e Bundesliga en gaan hoogstwaarschijnlijk kampioen worden, super gaaf! Vandaar dat zaterdag voor ons ook nog geen vestelaovend is, maar maandag gaan we zeker vieren!

PicsArt_1423943284561

Dat zegt genoeg denk ik πŸ˜‰

Vieren jullie ook vestelaovend? Als wat gaan jullie verkleed? Waar komen jullie vandaan?

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.