Home » Weekly favorites #23

Weekly favorites #23

Weekly klaarAfgelopen week weer een drukke week geweest maar wat heb ik genoten, heerlijk om zo bezig te zijn! Ik laat het jullie zien in deze nieuwe Weekly favorites. Ik draaide spreekuur in mijn praktijk en in het LifestyleCenter, verwelkomde nieuwe enthousiaste members in ons Herbalife team, kreeg weer keelontsteking (gelukkig niet zo erg als de vorige keer) en had een heerlijk weekend!

KastWe scoorden een nieuwe kast op Marktplaats! We waren onze inboedel een beetje beu dus we hebben alles te koop gezet, inmiddels is al heel veel weg en met dat geld zijn we op zoek gegaan naar leuke nieuwe meubels. Deze kast vonden we super mooi! We hadden hiervoor voornamelijk open kasten maar dat vond ik nu niet zo praktisch meer. In deze kast hebben we lekker veel bergruimte en zit alles netjes achter gesloten deuren.

kattenbakNoa was toe aan een nieuwe kattenbak, maarja welke kies je dan? Uiteindelijk zijn we uiteraard voor de roze gegaan links op de foto. Noa vindt die dichte kattenbakken maar niks dus ik wilde niet riskeren dat ze hem niet zou gebruiken. Hiervoor hadden we zo’n driehoek kattenbak die je in een hoek kunt zetten maar deze nieuwe neemt gelukkig een stuk minder plaats in beslag. En deze heeft een hogere rand zodat er minder naast de kattenbak komt te liggen, ideaal!

DSC_0712Mijn lunch! Ik had magere Franse kwark met 2 eetlepels F1 shake Cookies & Cream van Herbalife (my favorite!) en wat frambozen, super lekker! Komende week ga ik foto’s maken van mijn eten en zal ik een Voedingsdagboek online zetten zodat jullie zien wat ik allemaal eet en drink op een dag. Daar kreeg ik veel vragen over dus het leek me leuk om dit eens bij te houden met foto’s.

DSC_0716Deze pêche-melbasmoothie kwam afgelopen week online, heb je hem al geprobeerd?

mint achtergrondIk hou van mintgroen! Dit is mijn nieuwe achtergrond op mijn telefoon. Af en toe wil ik alles weer even anders en deel ik mijn telefoon en apps weer opnieuw in.

outfitMijn outfit woensdag!

Training LSCWoensdagavond gaven Vanja en ik weer een gasttraining, dit keer in het LifestyleCenter. Super leuk om onze ervaring te delen van deze 3 jaar dat wij met Herbalife werken. Het werd een avond met een lach en een traan, super geslaagd en recht vanuit het hart.

quote2Deze quote kwam ik tegen op Instagram, heeeeel herkenbaar haha!

quoteDeze vind ik ook altijd erg mooi. Niks in het leven komt je aanwaaien, you have to go and get it!

DSC_0744Ultiem weekendgevoel! Na mijn shake, aloë en thee heerlijk nog even het bed in met een kop koffie en Bloglovin!

Vandaag staat er een fotoshoot op het programma met familie. Mijn peettante is 50 jaar geworden en wilde dit graag op beeld vastleggen, super leuk! Mama en zusje gaan ook mee, gezellig! Foto’s volgen uiteraard in de volgende Weekly favorites! Fijne zondag iedereen!

 

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.