Home » Weekly favorites #24

Weekly favorites #24

Weekly klaarAlweer een week voorbij gevlogen, weer een nieuwe Weekly favorites! Een super lekker lang weekend gehad in Gulpen op de camping, echt genoten!

fotoshootZoals jullie in de vorige Weekly favorites konden lezen had ik zondag een fotoshoot met mijn peettante die 50 jaar is geworden.

Het was super geslaagd, mama en mijn zusje lynn (foto) waren ook mee, wat een lol hebben we gehad. Zondag gaan we terug om de foto’s te bekijken, ik ben benieuwd! Daarna zijn we met z’n allen gaan lunchen in Venlo, super gezellig!

hardlopenMaandag begon ik de week met een rondje hardlopen, of nouja eerder joggen. Ik heb zo’n fases dat ik hardlopen erg leuk vind alleen ga ik dan altijd veel te fanatiek van start waardoor ik er na een aantal weken helemaal geen zin meer in heb. Daarom ben ik nu van plan echt voor de lol te gaan hardlopen. Die maandag heb ik een kwartiertje gerend, echt om wakker te worden, heerlijk! Dat ga ik zeker vaker doen.

DSC_0766Dinsdag kregen we voor het eerst een Hello Fresh box, ik was natuurlijk super benieuwd maar wat hebben we lekker gegeten zeg. Ik zal er later wat meer over vertellen!

DSC_0781Woensdag kwam deze lekkere banaan en karamel smoothie online. Ik kreeg een aantal reacties op Facebook over wat een caloriebom dit wel niet zou zijn en waarom dat dit gezond zou zijn. Even voor de duidelijkheid: dat ik diëtist ben en een blog schrijf over voeding en lifestyle wil natuurlijk niet zeggen dat ik alleen maar gezonde dingen eet en dat alles wat ik deel ook persé gezond is. Mijn visie is dat het juist om de totale balans gaat. Ik let zeker heel erg op wat ik in mijn lichaam stop maar ik ben in die zin niet een health freak dat ik nooit iets ongezonds neem (en als je de keuze maakt om dat niet te doen is daar verder natuurlijk ook niks mis mee). Juist omdat ik voor de rest bewust met voeding bezig ben kan ik heel erg van genieten van af en toe wel zondigen, bijvoorbeeld met zo’n smoothie. It’s all about the balance. Wat dat betreft ben ik nog steeds erg blij met onze bedrijfsnaam: Balance your Health (zo… dat is eruit haha).

DSC_0787Vrijdag was ik klaar om nog even een ochtend te werken voordat we naar Gulpen zouden vertrekken. Vanja’s zus en vrouw met kinderen zitten daar op de camping en wij gaan een weekendje gezellig ‘langs’.

DSC_0789Hoe meer we richting het mooie Zuiden reden hoe meer wielrenners en mountainbikers we tegen kwamen, maar ook deze wel heel bijzondere fiets haha. Zie je welke ik bedoel?

DSC_0790Wat een mooie omgeving. Ik vind altijd dat het net lijkt alsof je in het buitenland bent. Maar het valt me ook altijd weer op dat bergen (ofja heuvels) het op een foto niet geweldig doen want de heuvels waren best hoog maar op de foto komt dit totaal niet over.

campinggoedWe zaten op een Panorama camping, zoals je op de foto rechtsonder ziet zijn het allemaal verschillende verdiepingen waardoor je een super mooi uitzicht hebt, ideaal!

panoramaPanorama view vanuit het puntje van de camping, mooi!

familieDe eerste avond gingen we met de kids nog even naar het speeltuintje en genoot ik van een glaasje wijn met een lekker softijs (wat een combi I know…)

DSC_0791Vrijdag werd mijn nichtje Fee 4 jaar (wat vliegt de tijd), ik ben gewoon vergeten een foto te maken van de taart.. Zaterdag was het feest en kwam er wat familie langs, super gezellige dag gehad!

livDe mama’s gingen even boodschappen doen en Liv mocht bij mij in de tent een filmpje kijken op de Ipad (Ariël of course), een beetje moe maar toch super gezellig!

DSC_0796Heerlijk genieten! Ondertussen werkte ik aan het artikel over mijn voeding tijdens de Level 10 Challenge dat zaterdag online kwam, over multitasken gesproken!

DSC_0793Het ultieme weekend gevoel: heerlijk alle blogs bijlezen via Bloglovin’ met een lekkere kop koffie!

DSC_0801’s Avonds gezellig kaarten (duizenden) en ik won 2 keer jeeeeh!

DSC_0804Zondag was alweer de laatste dag! We gingen gezellig zwemmen, het was best wel druk!

DSC_0806De camping lag boven op een berg en het subtropisch zwembad lag onderaan de berg, we gingen lopend! Dit was op de terugweg, moe gezwommen maar wat een lol hebben we gehad. Fee wilde graag bij ome Vanja op de nek (*liefde).

En toen was het weer maandag, de start van een normale werkweek! Weer een volle week, heel veel zin in! Wat en hoe zien jullie natuurlijk in de volgende Weekly favorites! Hopelijk hebben jullie ook een toffe week gehad?

 

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.