Home » Weekly favorites #25

Weekly favorites #25

weeklygoedHet is weer zondag en dus tijd voor een nieuwe Weekly favorites. Ik kwam erachter dat ik iets minder foto’s heb gemaakt deze week, hopelijk vinden jullie het toch leuk om te lezen.

DSC_0807Na het weekend in Gulpen had ik ’s ochtends afspraken in de praktijk en daarna fietste ik naar de Milk & Cookies om daar de Weekly favorites van afgelopen week te typen en mijn mail bij te werken. Ik dronk heerlijke thee: Sweet Rose en heb deze daarna ook gekocht voor thuis. Super lekker!

balkonEen tijd terug scoorden we gratis pallets via ‘Gratis in Venlo’. Daar gaan we ligbedden van maken maar we hadden ze toen maar vast zo neergezet zodat we ze al kunnen gebruiken. Met het pimpen van de pallets zijn we deze week ook begonnen. Hieronder kun je de eerste foto’s zien.

DSC_0812Snack time, lekkere verse aardbeien met een beetje bruine rietsuiker.

DSC_0825Deze week kreeg ik een promotiepakketje van Arla van een nieuw product: Skyr. Binnenkort komt hier een review over online.

DSC_0840Deze roze smoothie maakte ik afgelopen week. Het recept kun je hier vinden, hebben jullie hem al geprobeerd?

DSC_0849Vrijdag ben ik weer naar de directie van PSV geweest voor voedingscoaching, geëvalueerd hoe het ging en kleine dingen bijgestuurd. Heerlijk buiten gezeten op het terras omdat het zo’n mooi weer was. Goede resultaten en heel blij met Herbalife als aanvulling op de voeding (ontbijt en herstel/sportdranken), dus dat is super leuk om te zien. Daarna nog afspraken in de praktijk, leuke afwisselende dag gehad!

DSC_0857Op de camping in Gulpen hebben we veel gekaart, heerlijk vakantiegevoel krijg ik daarvan. Dus besloten we dit thuis ook vaker te doen, gezellig! Wij doen altijd duizenden en als je weet hoe de regels zijn zie je dat dit niet mijn beste potje was want Vanja had schoppen vrouw (100 punten) op tafel liggen.

DSC_0858Dit was ons gastenboek voor de feestgasten met onze bruiloft, al bijna een jaar geleden alweer, wat vliegt de tijd! Iedereen kon daar met een waterproofstift iets opschrijven. We wilden die bank graag buiten neerzetten maar deze moest dan wel nog even afgelakt worden en dat heeft dus bijna een jaar geduurd, oeps! Hij heeft wel altijd in de woonkamer gestaan dus we hebben er wel al een jaar lang van kunnen genieten maar nu gaat hij dus naar buiten.

DSC_0859Dit zijn de pallets voor de ligbedden waar ik het net over had, dit was voor het verven. We besloten ze wit te maken.

DSC_0866En dit was na het verven. We wilden hem eigenlijk wit verven maar dit white wash effect vonden we ook wel leuk dus besloten we het zo te laten. Uiteraard volgt er nog een foto als ze helemaal af zijn.

CleversZaterdagavond gingen we met Kevin en Linda ijs eten bij Clevers in Arcen. Ik kies altijd dezelfde: Advocata, yum!

DSC_0865Daarna gingen we bij ons thuis spellen doen: 30 seconds, duizenden en het spel wat op de foto staat, daar verscheen iets op het apparaatje en dat moest je dan omschrijven zodat de ander dat woord kan raden. We speelden in teams: Linda en ik tegen Kevin en Vanja. Wij wonnen gewoon bij alle 3 de spellen, dat moet gezegd worden natuurlijk haha!

DSC_0867Ah dit vond ik er zo lief uit zien, Noa lag heerlijk te relaxen.

Dit was het weer, vandaag zijn we weer terug naar Arnhem geweest om de foto’s te bekijken van de fotoshoot. Ze zijn echt super leuk geworden dus je zult ze binnenkort zien verschijnen. Binnen 3 tot 5 werkdagen krijgen we alle bestanden digitaal doorgestuurd, can’t wait!

 

Deel:

1 Reactie

  1. 17 augustus 2015 / 08:53

    Haha het spel ‘Ben ik Napoleon’ is altijd vaste prik tijdens ons familieweekend in september, zo lachen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.