Home » Weekly favorites #26

Weekly favorites #26

weeklygoedWat een gave week, heel veel toffe dingen gedaan en een alweer 1 jaar getrouwd! Erg leuk om elke keer de Weekly favorites te schrijven, dat maakt je toch super bewust van alles wat je doet.

fotosZondag gingen we weer naar Arnhem om de foto’s van de fotoshoot te bekijken, wat zijn ze tof geworden! We kregen ze nog niet meteen mee maar we konden ze zien op een groot tv scherm. Dus besloten we snel foto’s te maken van het scherm om toch alvast wat te kunnen laten zien thuis. Inmiddels zijn de foto’s binnen dus binnenkort zal ik er een aantal online zetten.

DSC_0894Mooi uitzicht vanuit ons appartement op de maandagochtend, goed begin van een nieuwe week. Maandag heb ik de hele dag gewerkt in de praktijk en het LifestyleCenter.

DSC_0897Dinsdag ging ik (net als ‘vroeger’) bij opa en oma eten tussen de middag. Gebakken aardappeltjes zoals alleen oma ze maakt met een gebakken eitje en boterhammen. Super dankbaar dat dit nog kan!

DSC_0901Toen ik binnenkwam stond alles al klaar en zaten opa en oma op de bank op me te wachten haha!

Screenshot_2015-08-19-12-59-38~2Woensdag gingen Willy (mijn broertje) en Rianne voor een geregistreerd partnerschap, gefeliciteerd! Super leuke dag gehad en helemaal vereerd dat ik getuige mocht zijn.

taartMooie taart laten maken!

opa omaEind van de ochtend kwamen opa en oma.

DSC_0903Cadeautje, ik hou altijd van spreuken dus dit vond ik wel toepasselijk!

DSC_0893Noa achtervolgt me altijd overal.

NoaOngegeneerd luieren.

DSC_0918Vrijdag ging ik met mijn zusje Lynn naar de member Experience Day in Venray, hier zit het distributiecentrum van Herbalife van heel Europa, Midden-Oosten en Afrika. Was weer een leerzaam en gezellig middagje en ik verbaas me er telkens over hoe groot het distributiecentrum wel niet in. Tof om achter de schermen mee te kijken.

liftEen outfit foto, soms heb ik echt een blij hoofd (ik denk zeg het zelf maar alvast, hoeven jullie dat niet meer te doen).

jubileumZaterdag waren we 1 jaar getrouwd, wat vliegt de tijd! Ontbijt op bed en cadeautjes horen daar natuurlijk bij. Ook zette ik onze trouwfilm online, super bedankt voor alle leuke reacties!

DSC_0926Ontbijt op bed, yum (met champagne uiteraard!)

DSC_0932Rond de middag vertrokken we naar Eindhoven voor een middagje shoppen, het was super lekker weer en we hebben heel veel nieuwe dingetjes gekocht! Eindhoven is echt een leuke stad!

eindhovenOnderweg nog even een smoothie!

niens’s Avonds gingen we eten bij Niëns, hier hadden we precies een jaar geleden onze lunch met de daggasten en ’s avonds ook het trouwfeest. Daarom vonden we het leuk om er die avond gezellig samen een hapje te eten, het eten was zoals altijd weer super lekker!

DSC_0933Daarna gingen we nog door naar de Zomerparkfeesten in Venlo, dansjes doen!

parkfeestenMam, Jos en Lynn kwamen ook, super gezellige avond gehad. Niet te laat gemaakt want die zondag moesten we weer vroeg op.

vanjaVanja was Master of Ceremony tijdens het Business Building Seminar in Cuijk, hij deed het super goed!

comfort-zoneHerbalife heeft ons (omdat we dit zelf graag willen) al veel kansen gegeven om te groeien. Dit betekent telkens weer uit je comfortzone stappen. Niet altijd even makkelijk maar wel noodzakelijk als je vooruit wilt en achteraf altijd heel leuk!

scMam en Lynn kregen hun erkenning omdat ze de eerste stap in het Marketingplan hebben gehaald, super goed gedaan kanjers!

DSC_0934’s Avonds zijn we nog naar het park gegaan.

DSC_0941Er stond ook een koffiekraampje met super lekkere cappuccino!

Dat was de week alweer, inmiddels is het alweer woensdag dus ik kan alweer bijna beginnen aan een nieuwe Weekly favorites. Binnenkort komen er ook weer wat nieuwe voedingsartikelen online.

 

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.