Home » Weekly favorites: 35 weken zwanger!

Weekly favorites: 35 weken zwanger!

Balance your Health

Ik heb weer een weekly favorites voor jullie met allemaal random kiekjes van afgelopen twee weken. Ik ben inmiddels 36 weken zwanger maar de foto’s zijn van afgelopen week. Kijk je mee?

Links: ik hou dit 9 maanden zwanger dagboek bij. Het is helemaal blanco zodat je dus zelf kunt bepalen wat je erin wilt hebben. Ik schrijf er eigenlijk net te weinig in maar de laatste weken heb ik dit weer fanatiek opgepakt. Rechts: Lot is helemaal fan van Pieter Konijn en kijkt dan vaak niks anders. Ik probeerde Woezel  & Pip eens een keer en dat vond ze ook leuk.

Links: ik kreeg weer een pakketje binnen van Chiquelle met hele mooie kleding, komt binnenkort voorbij in een weekvlog. Rechts: de nesteldrang is echt wel aanwezig. Ik had me in het hoofd gehaald dat het plankje van de schouw toch echt van zwart naar grijs moest. Dus ik ging naar de Gamma om verf te halen en maakte deze foto voor Vanja. Uiteindelijk zijn we voor de middelste kleur gegaan.

Links: het plankje before (zwart dus). Rechts: de after foto. We vinden dit mooier omdat het iets minder de aandacht trekt en de aandacht nu meer naar de IXXI boven de schouw gaat.

Ik probeer zo goed mogelijk voor mezelf te zorgen, het aftellen is nu echt begonnen!

Zo onwijs happy met deze badjas en pyjama die ik kreeg van Hünkemöller. De pyjama is van de zwangerschapscollectie en zit hemels. Ook heel erg fijn voor de kraamweek zometeen.

De broek is dus ook echt een positie pyjamabroek. Echt een cadeautje voor jezelf. Comfort is heel veel waard nu deze laatste weken.

Mamadag! Bewust genieten van deze dagen samen. Ik besef me heel goed dat er straks nog een klein ventje bij is. En daar kijk ik natuurlijk ook heel erg naar uit maar ik geniet ook heel erg van de qualitytime die ik nu heb met Lot.

Rennen, klimmen, klauteren. Lot is me vaak te snel af om een foto te maken.

Kijk dat snoetje. Soms loop ik echt over van trots. Links: het was al heel laat, we waren op een verjaardag maar Lot is wat dat betreft zo makkelijk. Rechts: net wakker haha, klaar voor een nieuwe dag!

Herbalife ontbijt

Afgelopen weekend werd er een nieuwe Herbalife F1 shake gelanceerd: Banana Creme! En wat ik zelf heel gaaf vind is dat deze dus vegan is. Ik ben zelf al een tijdje bewuster bezig met eten. Ik zit eraan te denken om komende tijd eens een periode meer vegan te gaan eten, ook los van de Herbalife producten die ik al jaren gebruik. Wel met balans. Ik ben geen die hard zwart wit persoon in zoiets maar ik vind het wel reuze interessant allemaal. Misschien leuk om jullie ook in mee te nemen? Want ik heb nog een hoop uit te zoeken en te leren. De nieuwe shake smaak shop je vanaf nu in mijn webshop.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.