Home » Weekly favorites #4

Weekly favorites #4

PicsArt_1425293404195Wat een spannende week was dat! Afgelopen jaar amper getraind (dat was een bewuste keuze in verband met afstuderen, bruiloft en start eigen diëtistenpraktijk) maar toch besloten om het NK te spelen waar ik afgelopen jaar twee Nederlandse titels wist te behalen (mixdubbel met Martijn de Vries en damesdubbel met Carla Nouwen).

image

De week heerlijk gestart met het schrijven van nieuwe blogs 🙂

PicsArt_1424885224656

Dinsdag een promotiepakketje van Alpro ontvangen. De toetjes en de pakjes red fruit drink zijn in elk geval erg lekker. De producten zijn op basis van soja (geen lactose).

PicsArt_1424898305888 PicsArt_1424898465640

Afgelopen woensdag nog even getraind bij TTV Venlo samen met manlief. Vanja speelde ook nog even tegen zijn pa 🙂 (links op de eerste foto).

PicsArt_1424950064917

Mooie quote! Dezelfde wind waait over ons allemaal, maar je bepaalt wel zelf de koers die je vaart.

IMG_20150301_001511 12-IMG_9255

Ik had pap gevraagd of hij me dit NK nog wilde coachen. Ik sta op dit moment op zo’n punt in m’n leven waarop je keuzes moet maken en met de gedachte in mijn achterhoofd dat dit wel eens mijn laatste wedstrijd zou kunnen zijn vond ik het mooi om terug te gaan naar waar het allemaal begon. Eigenlijk is pap al van jongs af aan mijn coach geweest 🙂

PicsArt_1425202447858 PicsArt_1425202493810 PicsArt_1425202534778 21-IMG_9540

Het podium van mixdubbel 🙂 Leuk om te vermelden dat de jongen/heer 😉 (5e van links) mijn schoonbroertje is die dus in de mixdubbel de 3e plaats wist te behalen en de dag erna Nederlands kampioen is geworden in de herendubbel met Nathan van der Lee, proficiat!! 😀

19-IMG_9513

Toffe foto samen met Martijn, blij met de zilveren medaille, dat is duidelijk 🙂

Van tevoren had ik goed nagedacht over de doelen voor dit NK en hoe ik om zou gaan met het feit dat ik waarschijnlijk mijn niveau niet kon halen. Als ik me tijdens de wedstrijd gefrustreerd zou voelen vanwege fouten die ik maak is dat natuurlijk helemaal funest voor het uiteindelijke resultaat want dan ben je met je hoofd niet meer bij de wedstrijd en is de focus weg (althans de juiste focus). Uiteindelijk heb ik geen titel kunnen prolongeren maar wel weer een zilveren plak in de mixdubbel met Martijn. Overall ben ik erg tevreden met de behaalde resultaten: zilver in de mixdubbel, kwartfinale in de damesdubbel (met Carla Nouwen) en laatste 16 in het enkelspel.

Ik wil vooral m’n familie bedanken dat ze er weer waren om me aan te moedigen: Vanja, pap, mam, Milly, Jos, Lynn en Cosmin (en Willy en Rianne thuis via de app!). En natuurlijk de rest van de toeschouwers, het was weer een geslaagd NK!

Nu is het tijd om alles eens rustig te laten bezinken en wat dingen tegen elkaar te gaan afwegen. Hoe gaat de toekomst eruit zien? Keep you posted 🙂 !

 

Was jij er ook bij afgelopen weekend in Zwolle? Wat vond je van het NK? Wat was de mooiste wedstrijd die je hebt gezien?

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.