Home » Weekly favorites #9

Weekly favorites #9

Weekly favoritesIk heb helemaal niet zoveel foto’s gemaakt afgelopen week, oeps! Ik ga er deze week weer beter op letten zodat er volgende week weer een toffe Weekly favorites online staat!

DSC_1191

Ik heb weer een aantal kleine dingen  toegevoegd aan de praktijk. De wandplankjes hangen eindelijk en dus kan ik mooi mijn folders kwijt. Inmiddels staat er al meer op dan wat er op de foto staat, erg handig!

DSC_1192

Ja… Eindelijk heb ik een kapstok 🙂

DSC_1243

De wandplank is nieuw. Hier komen lege producten op te staan, deze heb ik vaak nodig om dingen uit te leggen en om iemand te leren hoe ze een etiket kunnen lezen. Het houten hart met de praktijknaam erop is naar de achterwand verhuisd. Nu wil ik ooit nog een nieuw bureau, ik ga voor steigerhout in een L-vorm.

DSC_1234

Donderdag heb ik weer meegedaan aan de Bootcamp. Ik ben nog nooit zo smerig geworden, maar het was weer heel tof en gezellig!

DSC_1241

Een beetje ver weg maar goed 😉 Vanja was hard aan het trainen, op naar Level 10! Zo leuk om dit samen te kunnen delen 🙂
Volgende week komt er een artikel online over onze progress met Level 10, nog even geduld!

DSC_1244

We hadden nog een bon liggen van de bruiloft voor een dagje sauna. Zaterdag zijn we in alle vroegte vertrokken naar Nijmegen voor een relaxdag. Één keer in de 2-3 maanden proberen we zo’n dag samen te plannen en dan gaan we echt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, heerlijk om even helemaal tot rust te komen. Zo’n dag is voor ons ook altijd handig om het tussendoor even over de business te hebben. Hoe loopt het, wat willen we graag veranderen, wat zijn de doelen? Aan het einde van de dag zijn we dan weer helemaal opgeladen voor de toekomst 🙂

DSC_1245

Ongeveer 6 jaar geleden gingen we voor het eerst naar de sauna samen. Toevallig gingen we toen ook naar deze sauna en sindsdien zijn we niet meer in deze sauna terug geweest (we gaan nu vaker naar Geldrop of naar de wellnessboot in Mill) dus dat was ook wel weer erg leuk. Er was nog niet heel veel veranderd.

DSC_1248

Zondag was het Eerste Paasdag en gingen we naar Vanja’s familie in Oss. We hebben elk jaar een paasbrunch met z’n allen en hierna maken we altijd een wandeling. Er zijn inmiddels al wat kids in de familie dus we gingen voor de kabouterroute dit keer. Genoten van de natuur 🙂

DSC_1249

Vanja liet zijn circuskunsten weer even zien.

DSC_1252

Op de terugweg reden we langs dit huis. WOW hier zouden we wel in willen wonen. Die gaat op het dromenbord 🙂

Tweede Paasdag hebben we ’s ochtends gesport en hierna zijn we op de koffie gegaan bij opa en oma van Pol. Toen boodschappen gedaan en later in de middag zijn we richting Maasbree gegaan waar mijn oma’s en opa wonen. Daar kwam de rest van de familie ook dus het was leuk om iedereen weer even gezien te hebben.

Wat hebben jullie met Pasen gedaan?

 

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.