Home » Weekly favorites: babyshoppen en heel veel uiteten!

Weekly favorites: babyshoppen en heel veel uiteten!

Weekly favorites

Het is weer donderdag en dus tijd voor een nieuwe Weekly favorites. Afgelopen week was mijn eerste vlogweek, kwamen we erachter of we een zoon of dochter verwachten en hadden we best wat etentjes op de planning staan. Kijk je mee?

 

Donderdag

Weekly favorites

Donderdagochtend gaf ik de finishing touch aan de Weekly favorites die afgelopen week online kwam. Soms vind ik het fijn om meteen als ik wakker word even vanuit bed wat dingen te doen. Dat kan natuurlijk alleen op een thuiswerkdag.

strijken

Die donderdag was ik er niet zo heel goed aan. In de laatste zwangerschapsupdate kun je lezen hoe wat en waarom. Ik had die dag een drukke dag in de praktijk gepland staan en ik moest al deze afspraken dus cancelen. Gelukkig begreep iedereen waarom en was het niet zo’n probleem maar toch niet fijn om te moeten doen.

 

Vrijdag

uiteten

Vrijdag na het werk waren we allebei thuis en toen hadden we zoiets van: ik heb geen zin om te koken, zullen we gewoon de stad in gaan? Het was lekker weer en we aten bij Café Central in Venlo.

Cafe Central Venlo

(Vers) brood van de bakker vooraf.

Cafe Central Venlo

Ik ging voor een salade met een krokante broodrol. Deze was echt heel erg lekker!

Spareribs

Als er spareribs op de kaart staan dan kiest Vanja 9 van de 10 keer spareribs haha.

rose

Bij de Plus vond ik ook 0,0% rosé, ook heel erg lekker!

 

Zaterdag

chillings

We hadden een vrij rustig weekend wat wel goed uitkwam om even rustig bij te tanken. Ik vind het heerlijk om ’s ochtends lekker blogs te lezen en rustig de dag te starten. Vaak met een kop koffie erbij, love it!

Noa

Noa kwam gezellig bij me liggen, af en toe mag dat op bed 🙂

babyshoppen

En… We gingen voor het eerst babyshoppen! Zo leuk, we hebben wat kleine dingetjes gekocht zoals wat rompertjes en new born pakjes. Smelt…

 

Zondag

Hotel Bovenste Molen Venlo

Zondag gingen we lunchen bij Hotel De Bovenste Molen in Venlo. We hadden nog een bon liggen van de bruiloft en mijn zusje werkt hier dus het leek ons leuk om hier te gaan lunchen.

zwanen

We zaten aan het water, heel mooi!

yum

Vanja ging voor een club sandwich en ik ging voor een caesar salade. Heerlijk gegeten en niet voor niks een vier sterren restaurant!

lynn

Lynn kon na het werk even gezellig bij ons komen zitten.

Hotel Bovenste Molen

De omgeving daar is heel mooi dus na het eten zijn Vanja en ik nog een stukje gaan wandelen.

wandelen

Uh… ja…

 

Maandag

Lift selfie

Op naar het werk!

 

Dinsdag

Dinsdag vergat ik foto’s te maken, oeps maar ik werkte thuis en ’s middags kwam Lynn om mijn rug los te maken. Heel lief, thanks sis!

 

Woensdag

kaas

Nieuwe verslaving… Soms heb ik echt zin in brood met ‘kroed’ met kaas. Dat is dus gewoon appelstroop met kaas. Super lekker!

 

Komende week staan er weer veel leuke dingen op de planning, geniet van jullie week!

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.