Home Β» Weekly favorites: babyshower, vrijgezellenfeest en nog meer leuke dingen!

Weekly favorites: babyshower, vrijgezellenfeest en nog meer leuke dingen!

Weekly favorites

Een Weekly favorites van twee weken dit keer dus bereid je voor op heel wat foto’s! Pak er maar gewoon even een kop thee bij πŸ˜‰

 

Donderdag

Button

Donderdag werkte ik vanuit huis. Deze button kreeg ik van mijn (schoon)zus voor in de praktijk zodat de mensen die niet het vertrouwen in mij als diëtist gaan verliezen haha, geweldig!

Babydump

Via Babydump kreeg ik deze super schattige sokjes thuis gestuurd. Smelt…

Eet als een expert

Dit boek kwam binnen, geschreven door diëtisten en het is echt een aanrader!

Babykamer

En toen hadden we de babykamer al binnen. We konden deze van Vanja’s zus overnemen, hoe fijn! Zij gingen verhuizen en vonden het natuurlijk fijn als dit allemaal weg was vandaar dat we heb ook al in huis hebben. Nu nog even plaats maken in de babykamer haha.

’s Avonds gingen we weer bootcampen zoals altijd! We hadden heel veel regen dus we hebben verder geen foto’s gemaakt omdat iedereen de telefoon binnen had laten liggen. Wel bikkels hoor, achteraf was het ook evengoed heerlijk!

 

Vrijdag

Vrijdag werkte ik de hele dag vanuit de praktijk.

Noa

’s Avonds kwam Noa heel lief bij me liggen, schattig!

Avondeten

Vanja kookte en dit was echt heel erg lekker!

Alcoholvrije rose

Jeej ik vond deze alcoholvrije rosé in de winkel, zo kan ik toch nog een beetje meeproosten. Niet dat ik heel veel alcohol dronk voor mijn zwangerschap of het nu echt heel erg mis maar toch πŸ™‚

Alcoholvrije rose

Cheers!

 

Zaterdag

Judith (schoonzus) ging verhuizen en vooral Vanja hielp mee. Ik heb meegeholpen in de zin van op de kinderen passen. ’s Ochtends eerst een kop koffie.

Koffie

Babyshower

’s Middags ging ik naar de babyshower van mijn lieve vriendinnetje Linda en maakte ik deze babyshower hapjes! Het was een super leuke middag!

Kleerhanger ontwerpen

We maakten ook kleerhangers voor de kleine bink! Best tevreden met het resultaat en super leuk om te doen!

Bioscoop

Daarna gingen we nog met Hanna en Tessa naar de bioscoop: Alice through the looking glass, leuke film! Daarna kletsten we nog gezellig na in de bar.

 

Zondag

Zondag waren we vrij en daar was ik ook wel even aan toe!

Herbalife ontbijt

Vlogs kijken van Alboe.nl, aanrader om te volgen trouwens πŸ™‚

 

Maandag

Maandag werkte ik thuis en heb ik de hele ‘waskamer’ / ‘bijkeuken’ gepoetst en opgeruimd!

Waskamer

Eindresultaat πŸ™‚

LifestyleCenter Venlo

’s Avonds training in ons LifestyleCenter! Ik sloeg deze keer even over, prioriteiten stellen en keuzes maken.

 

Dinsdag

Dinsdag had ik een rustige dag in de praktijk waardoor ik mooi wat rapportages kon bijwerken.

Kai

Stiefbroertje Kai vertrok voor een hele tijd naar Spanje om daar te werken en stage te lopen. Stiefbroertje klinkt zo onaardig, wij zeggen altijd cadeaubroertje.

En dinsdag waste ik alle ramen… Zou de nesteldrang nu al begonnen zijn?

 

Woensdag

Woensdag werkte ik vanuit de praktijk en kwam er weer een zwangerschapsupdate online. Ik was toen 12 weken zwanger en het eerste trimester was dus voorbij!

Buik

Ik maak elke week een foto, heel erg leuk om het verschil te zien!

Herbalife ontbijt

Mijn Herbalife ontbijt πŸ™‚

Herbalife 24Fit

We bestelden deze petten en ik vind ze echt gaaf geworden!

Zelfgebakken brood

Ja, ik dacht waag eens een poging. Zelf brood bakken! Viel niet tegen voor de eerste keer maar nog even finetunen haha.

13 weken zwanger

’s Avonds hadden we weer een echo en mochten we de kleine weer even bewonderen. Wat blijft het toch speciaal. Meer daarover kun je hier lezen, in de zwangerschapsupdate lezen die gisteren online kwam!

 

Donderdag

Praktijkdag, weer veel mensen mogen helpen naar hun doelen! Geeft altijd zo’n fijn gevoel!

Watermeloen

Watermeloen, zo lekker!

Pasta

Ik kookte pasta met paprika en wat geraspte kaas.

24Fitclub Venlo

En toen was het natuurlijk weer bootcamp tijd! We zorgen dat alles op tijd klaarstond.

24Fitclub Venlo

En ready to go. Grote groep vanavond, geeft zo’n kick om iedereen fitter te zien worden en het is zo leuk om te zien dat echt iedereen van elk niveau mee kan doen omdat we de oefeningen aanpassen!

 

Vrijdag

Vrijdag werkte ik thuis maar was mijn energie helemaal op. In de ochtend ging ik voor 1 afspraak nog even naar de praktijk.

Lift

Onderweg naar de praktijk!

Resultaat vetpercentage

En wel voor een top eindresultaat!! Super trots op je Yesim, goed gedaan, helemaal bikini fit! 4,4% vet omlaag en 2 kg spiermassa erbij! Als je ook wil dat ik je naar je doel help laat het me dan even weten via het contactformulier!

Slechte dag

Daarna ging ik terug naar huis en besloot ik maar toe te geven aan de vermoeidheid. Ik heb die dag rustig aan gedaan. Vond ik ook best knap van mezelf!

Fruitvlaai

Fruitvlaaitje tussendoor… moet kunnen haha. Zien jullie meteen dat diëtisten ook echt niet altijd alleen maar gezond eten. En dat zou ook niet moeten, it’s all about the balance!

 

Zaterdag

Ook zaterdag probeerde ik rustig aan te doen want ’s avonds was het vrijgezellenfeest van vriendinnetje Saskia.

Papendal

Ik sprak met Simone af in Arnhem bij Papendal. Voelt toch altijd weer gek om hier te komen, dit is 5 jaar mijn ’thuis’ geweest waar ik studie met sport heb gecombineerd.

Vrijgezellenfeest

Het was een topavond! Lekker sushi gegeten (no worries ik heb alleen warme gerechtjes gehad) en daarna deden we Escape Room. De rest ging daarna nog stappen maar omdat ik nog een eind moest rijden besloot ik naar huis te gaan. Om kwart voor 3 lag ik in bed!

Toetjes

Hoezo allebei zwanger en cravings? De toetjes waren lekker!

Escape Room Zwolle

Escape Room! Ik had dit nog nooit gedaan maar ik vond het echt heel erg leuk! Het is ons gelukt binnen het uur en volgens die meneer hadden we een goede tijd neergezet!

 

Zondag

BBS Cuijk

Zondag was het maandelijkse Business Building Seminar in Cuijk. Omdat ik pas laat in de nacht thuis kwam sloeg ik deze keer over. Vanja ging wel en mocht het stuk over het verdienmodel van Herbalife doen, trots!

Martijn

Daarna gingen we naar Herbalife teamgenootje Martijn. Dat was wel bijzonder want zijn zusje werd 21, hijzelf 25 en zijn moeder 50 jaar. Vandaar een mijlpalenfeest, leuk bedacht! Het was heel gezellig, veel nieuwe mensen leren kennen en super lekker gegeten!!

 

Maandag

Overdag werkte ik de hele dag in de praktijk.

LifestyleCenter Venlo

Vanja ging weer naar de maandagavond training in ons LifestyleCenter. Ik besloot even een stap terug te doen en naar huis te gaan na 2 afspraken die ik nog had.

Meetime

Een avondje me time! Een scrub en maskertje en daarna het bed in dr. House kijken.

 

Dinsdag

Dinsdag werkte ik thuis en schreef ik een aantal blogs in de ochtend. ’s Avonds gingen we even naar Vanja’s ouders want die zijn net terug van vakantie!

 

Woensdag

Gisteren werkte ik tot half 2 in de praktijk. Daarna ging ik lunchen in de stad en tegelijkertijd typte ik deze Weekly af. De rest van de dag was ik behoorlijk moe dus heb ik geprobeerd om rustig aan te doen.

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.