Home » Weekly favorites: Balans balans balans!

Weekly favorites: Balans balans balans!

Balance your Health

Afgelopen week was een volle week met heel veel leuke dingen. Het ging een paar dagen veel beter met mijn ischias klachten. Lot gaat binnenkort één dag in de week naar de kinderopvang en toen we een welkomstkaartje in de brievenbus kregen kwam dat opeens heel dichtbij.

Links: een before foto nog even snel in de auto. Ik ging namelijk voor een nieuwe coupe. Spannend! Rechts: Ik liet een lange pony knippen bij SIA Hairdesign, de kapsalon van mijn nichtje. Ik ben er super blij mee!

Links: hier kwam ik net terug van de kapper. Rechts: deze stijltang kocht ik bij de kruidvat om mijn pony in model te krijgen. Inmiddels lukt dat super goed, de stijltang bevalt ook prima!

Links: Vanja maakte deze tuintafel van steigerhout zelf, echt heel gaaf! Rechts: Radler heeft nu ook een 0% suiker variant maar ik vind hem niet lekker. Je proeft de stevia smaak er heel goed doorheen. Vind ik tenminste.

Links: mijn choco ontbijtje van Herbalife, love it! Rechts: de dagen dat we wel samen thuis waren deden Lot en ik rustig aan. Heel eerlijk? Ik kon ook niet veel anders met mijn rug.

Links: de Flow vind ik zo’n inspirerend magazine. Ik zag deze in de winkel liggen en besloot hem mee te nemen. Er zitten deze keer super leuke spiegelstickers in. Rechts: dit pakket kwam binnen voor een leuke samenwerking. Ik ga jullie binnenkort het resultaat laten zien. Het heeft iets te maken met interieur en onze focus op reizen en groot dromen.

Links: over ongeveer een maand gaat Lot één dag in de week naar de kinderopvang. En we kregen dit super leuke kaartje in de brievenbus. Rechts: de babybuik van 24 weken zwanger.

Vrijdag was het tantedag en dus feest voor Lot.

Links: altijd bezig met persoonlijke ontwikkeling. De documententaire over Tony Robbins op Netflix is echt een aanrader. Rechts: vrijdagavond ging ik met mijn zusje een avondje naar de sauna.

Links: wat een weertje is het de laatste tijd hè. Voor vaderdag gaf ik Vanja deze barbecue cadeau en we hebben hem al een aantal keer gebruikt. Rechts: Lot eet dan ook altijd gewoon met de pot mee. Wel pak ik dan vaak een blik met groenten die ik erbij kook zodat ze dit toch binnen heeft. Vandaag schreef ik ook een blog over wat Lot nu eet en drinkt op een dag.

Dankjewel dat je weer gezellig met ons meekeek afgelopen week. Tot de volgende Weekly favorites!

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.