Home ยป Weekly favorites: dagje camping & fotoshoot!

Weekly favorites: dagje camping & fotoshoot!

collage

We hebben weer een toffe week gehad! We zijn het hele weekend weg geweest: een dagje naar de camping in Duitsland en een fotoshoot met familie. Kijk je mee?

 

Donderdag

Bootcamp Venlo

Bootcamp tijd zoals altijd op donderdag! Mijn rug is weer hersteld dus ik kon weer meedoen. Planken en buikspieroefeningen mag ik inmiddels niet meer doen dus laten we dan maar wat foto’s maken.

Bootcamp Venlo

Cheese, super leuke groep weer!

 

Vrijdag

buik

’s Ochtends heb ik afspraken gehad in de praktijk en ’s middags ging ik naar de kapper! Waarschijnlijk kan ik op het eind van mijn zwangerschap mijn voeten niet meer zien haha.

Herbalife shake

Nog even snel een voedingsshake voordat ik naar de kapper ging.

noa

Noa komt opeens heel veel bij me liggen en loopt me continu voor de voeten. Ze zeggen altijd dat katten het merken als je zwanger bent?

outfit

Beginnend baby buikje ๐Ÿ™‚

 

Zaterdag

een dochter

Zaterdag kwam de allereerste weekvlog online en maakten we bekend dat we een dochter krijgen! We kregen zoveel leuke reacties van jullie, dankjewel!

Even voor de duidelijkheid nog: of het een zoon of dochter was geweest was allebei helemaal gaaf geweest. Dat we heel blij zijn met een meisje wil niet zeggen dat we niet blij waren geweest met een jongetje. We hebben zelfs 4 weken gedacht dat we een zoontje zouden krijgen en daar waren we helemaal happy mee. Ik wilde het maar even gezegd hebben ๐Ÿ™‚

Hellenthal

We hadden zoveel zin in het weekend want er stonden alleen maar leuke dingen op de planning. Zaterdag gingen we naar de camping waar Hanna (Vanja’s zus) en Tessa en de kids zijn. Wat was het mooi weer!

Hellenthal

Eerst even koffie.

nichtjes

’s Middags was er op de camping ‘Sommerfest’. Er werd vanalles georganiseerd voor de kinderen.

Liv

Let’s go!

Sommerfest

Als ome Vanja er is, is het altijd feest!

schminken

Liv wilde zich laten schminken.

Liv

Fantastisch dat gezichtje, heel serieus en geconcentreerd. Het werd een olifant!

Liv

Alleen maar liefde.

Clown

Ballonnen!

Camping

Ik zie er echt uit als een ‘sjappie’ haha. Ik was al een beetje verbrand op mijn neus en voorhoofd en de volgende dag was de fotoshoot dus ja, dan maar een pet en zonnebril op.

Liv

Wat hebben we een lol gehad.

Liefde

Wij gaan binnenkort ook op vakantie, zo konden we alvast een beetje in de stemming komen! Zooooo veel zin in!

Forel

We aten forel die diezelfde dag was gevangen in een beekje en daarna een paar uur was gerookt. Super lekker!

Caravan

Dit ziet er toch gewoon mega gezellig uit?

Speedminton

Ik waagde me aan ‘speedminton’, wat leuk zeg!

 

Zondag

Onderweg

Zondag gingen we ontbijten bij pap en Milly. Voor de verjaardagen hadden we een fotoshoot cadeau gedaan en we maakten er een hele dag van. Ook weer super leuk en heel veel zin in!

Ontbijt

Gezelligheid! Er kwamen natuurlijk nog broodjes en alles bij ๐Ÿ™‚

Ontbijt

Tja, dat krijg je als je je broertje de camera geeft…

Ontbijt

We hebben heerlijk gegeten!

Auto

En daarna op weg naar Arnhem voor de fotoshoot!

Fotoshoot

Net voordat we gingen beginnen met shooten. We hadden allemaal een spijkerbroek met wat wits bij ons zodat de kleren een beetje op elkaar afgestemd waren. Daarna had iedereen nog een setje favo kleding bij zich waar je ook nog foto’s in kon maken.

Fotoshoot

Even gek doen ๐Ÿ˜‰

Zwanger

We konden helaas geen foto meer maken van Vanja en mij (en de kleine buik), jammer! Daarom maakten we snel even zelf deze foto.

Zusje

Na de shoot (dat duurde ongeveer een uur) gingen we naar het MuZIEum in Nijmegen. Ik had hier nog nooit van gehoord. Eerst even een tussenstop bij de McDonalds.

Muzieum

We gingen ervaren hoe het is om heel slechtziend of blind te zijn. Daarvoor kregen we een gids die zelf blind of slechtziend was en gingen we een donkere ruimte in. Van tevoren konden we wat dingen uitproberen zoals ruiken aan verschillende potjes en toch weten wat erin zit.

Muzieum

En een brief typen op een braille typemachine.

We konden kiezen uit twee thema’s: op vakantie of alledaagse dingen. Ik ging op vakantie en we kregen een stok en gingen dus samen met een gids het pikkedonker in om te ervaren hoe dit in het echte leven gaat. We gingen onze bagage zoeken op de bagageband van het vliegveld. We vonden onze weg naar het hotel en moesten nog een stukje met de boot. Daarna belandden we in een cafe waar we natuurlijk ook moesten betalen. Aan de gids konden we heel veel vragen stellen, heel interessant.

Al met al heel tof om te ervaren en je beseft je weer even heel goed wat je allemaal hebt. Voor ons ging daarna het licht weer aan en we konden de gids zien. Andersom is dat natuurlijk niet het geval…

Als je een keer in Nijmegen bent is het zeker de moeite waard om naartoe te gaan!

 

Maandag

Mama

Maandag werkte ik ’s ochtends in de praktijk en daarna ging ik naar mama toe. We gingen samen met Lynn nog even naar het centrum.

Cappuccino

Cappuccino.

Olympische Spelen

’s Avonds keken Vanja en ik samen uiteraard weer naar de Olympische Spelen.

 

Dinsdag

lift

Selfie in de lift, onderweg naar het werk. Mijn jas past niet meer, dit is het enige jasje wat ik nog aan kan haha.

 

Woensdag

Omroep Peel en Maas

Gisteren kwam er een filmploeg van Omroep Peel & Maas om een item op te nemen over de Olympische Spelen. Via via hadden ze mijn blog gevonden over de Olympische Spelen. Super leuk interview gedaan en laten zien hoe en waar ik werk. Vrijdag (morgen) komt dit op televisie bij Omroep Peel en Maas (P&M), Ziggo kanaal 41. Je kunt ook via de website van P&M kijken. Vanaf 18:00 uur wordt dit uitgezonden en daarna steeds herhaald. Ik ben heel benieuwd! Tussen 18:00 en 19:00 uur zal ik ook live in de radio uitzending komen ๐Ÿ™‚

Binnenkort komen er nog meer leuke tv dingen aan!

noa

Toen ik thuis kwam, kwam Noa natuurlijk weer achter me aan rennen en moest even bij me liggen. Oké dan…

zwanger

Ik was best moe dus ik ben even op bed gaan liggen. Check die haren van Noa… het wordt maar niet minder.

 

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.