Home » Weekly favorites ♡ Doei diëtistenpraktijk, start challenge & wandelen met familie

Weekly favorites ♡ Doei diëtistenpraktijk, start challenge & wandelen met familie

Weekly favorites

Ken je deze rubriek nog? Ik maakte veel foto’s afgelopen week en deze wil ik graag met jullie delen. Een kijkje in onze week dus! Kijk je gezellig mee?

Laat ik eerst even beginnen met het feit dat ik nu officieel geen eigen diëtistenpraktijk meer heb. Hallelujah! Er komt nog een aparte blog over met hoe en waarom maar we hebben iemand gevonden die mijn ruimte wil overnemen dus nu is het officieel. En dat voelt goed moet ik zeggen. Ik heb jarenlang met heel veel plezier gewerkt als diëtist maar nu is het tijd om te gaan doen waar mijn hart echt ligt: Herbalife coach zijn, bloggen & vloggen en thuis zijn bij Lot.

Paella

Sinds Lot 1 jaar is eet ze bijna alles met de pot mee. Hier aten we paella en ook dat vond Lot heel erg lekker!

Coconut treacle moon

Nu we een bad hebben spendeer ik daar regelmatig een avondje. Voor mij is dat echt een ontspanningsmomentje en met dit kokosgeurtje een extra verwennerij. Vakantiegevoel!

Wobbelboard

Dit Wobbelboard gaven wij Lot voor haar eerste verjaardag. Ik ben helemaal fan van de visie achter dit board. Je kunt het namelijk gebruiken waar je maar voor wilt. Dat bepaal je zelf en dus prikkel je automatisch de creativiteit. Lot klimt erop, kruipt eroverheen, draait hem om en gebruikt hem als schommel etc. Echt wel een tip!

Fitmama

Elke maand maak ik beginfoto’s voor de nieuwe maandchallenge zodat ik mijn progressie heel goed kan zien aan het einde van de maand. Iedereen die ik coach doet dat ook en je kunt dan zo goed de verschillen zien.

Oreo cheesecake

Met Kerst maakte ik deze Oreo cheesecake, klik hier voor het recept.

Wheely bug

De Wheely bug vindt ze ook prachtig. Ze gaat er nu zelf op en af en probeert vooruit te komen maar ze komt nog net niet genoeg met haar voeten aan de grond. Nog even en dan crosst ze de hele kamer door waarschijnlijk!

Kleine Lot

Oh kijk nou wat ik tegenkwam toen ik door mijn Instagram feed aan het scrollen was. Hier was Lot twee dagen oud…

BIB Boxmeer

Onderweg naar een Herbalife training met mama en Lynn.

Team Balance your Health

Mariëlle zit ook in ons team van coaches. Zij is meer dan 20 kg afgevallen en besloot om ook zelf aan de slag te gaan als coach om anderen te helpen en inspireren. Ik ben zo trots op je! Wat een gezellige en leerzame ochtend.

Tip: dit spel is echt heel erg leuk. Het heet ‘Vertellis’. Je hebt verschillende kaartjes waar dan vragen opstaan die je moet beantwoorden. Het zijn voornamelijk levensvragen wat dus hele leuke gespreksstof oplevert en waardoor je elkaar nog beter leert kennen.

Papa

Diezelfde middag gingen we nog even naar de kinderboerderij.

Selfie

Moet dat nu mama?

Samen met papa

Als kerstcadeau kregen we van mama en Jos een lunch met wandeling cadeau met de hele familie. Het was best wel koud maar heel gezellig. En kijk deze twee nou…

Beesel

Familiefoto!

Herbalife

Er kwam ook weer een bestelling binnen met mijn Herbalife ontbijtje en nog wat SKIN (huidverzorging) producten. Ik gebruik de hele lijn maar het masker, de dagcrème en de nachtcrème waren op. Die avond meteen het bad in gedoken met een scrub en maskertje.

Lieve Lot

Op maandag is Lot altijd bij haar oma. Even tante Lynn uitzwaaien want die moest naar het werk.

Tafeltennis

Bij oma liep ze dus de hele ochtend met een batje en balletje in haar hand. Vanja en ik hebben allebei topsport gedaan (tafeltennis) en de mensen die ons kennen weten dat wij allebei zoiets hebben van: “Nah… Liever niet hoor dat Lot gaat tafeltennissen.” Ik ben benieuwd haha.

De vibe

Ik ben veel met persoonlijke ontwikkeling bezig en ik probeer altijd een goed boek te lezen om dat te stimuleren. Deze kocht ik afgelopen week, de titel sprak me heel erg aan en tot nu toe ook zeker de moeite waard. Zodra ik hem uit heb verschijnt er een review op de blog.

Lieve Lot

Nog zo’n oppasfoto. Stiekem vind ik het nog steeds erg fijn om foto’s doorgestuurd te krijgen als ze een dag weg is. Herkenbaar?

LotLot vindt de poes altijd erg interessant.

Lot

Soms besef ik me ineens dat ik een dochter heb en dat ze (ineens, hoe dan?) alweer 1 jaar oud is. Dat was precies mijn gedachte toen ik deze foto maakte. En wat was het een prachtig jaar!

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

1 Reactie

 1. 14 februari 2018 / 21:22

  Wat leuk dat de Weekly Favorites weer eens terug zijn!
  En wat lief dat je me hierin speciaal hebt benoemd!
  Had weer eens tranen in mijn ogen :'(
  Laatste keer zal een jaar geleden zijn ongeveer….

  Ga zo door met je blog!

  Liefs Mariëlle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.