Home » Weekly favorites: een hele leuke week!

Weekly favorites: een hele leuke week!

Balance your Health

Eindelijk weer een Weekly favorites, door de vakantie kwam dit telkens niet goed uit. Inmiddels heb ik mijn ritme weer gevonden en zoals je in vorige artikelen misschien hebt gelezen werk ik nu op vaste dagen wat me veel meer structuur geeft. Ook qua blogplanning heb ik een nieuwe structuur, hier zal ik later nog een artikel over schrijven. Zo weten jullie precies wanneer je wat kunt verwachten, wel zo handig!

Lunch

Lunchtijd! In de weekvlog die inmiddels online staat op mijn Youtube kanaal kun je zien hoe ik deze lunch klaarmaak. De video komt zaterdag ook online op mijn blog. Ik gebruik Skyr yoghurt en muesli, één van mijn favorieten van dit moment.

Lynn's FitSupport

Ik ging samen met mijn zus zitten voor een brainstorm voor de open dag en opening van onze nieuwe praktijk(locatie). Er komen leuke acties en kortingen aan en we hebben er heel veel zin in!

Ook verlengde ik alle contracten met zorgverzekeraars voor mijn diëtistenpraktijk zodat dit voor 2017 ook weer geregeld is, fijn gevoel!

Bootcamp Venlo

Donderdagavond was natuurlijk weer bootcamp tijd. Heerlijk buiten sporten!

unboxing blije doos

Ik nam een unboxing op van de Blije doos van Prenatal. De video kun je hier terugvinden. De box van Etos (Ouders van Nu) en Babydump moet ik nog ophalen.

wiegje babykamer

In  het weekend begonnen we met de babykamer. We hebben echt super veel spullen gekregen van familie en vrienden, nogmaals dank! Dat vinden we super leuk want we houden van het zelf pimpen van meubels en zo een eigen sfeer creëren. Klussen vinden we ook super gezellig (gelukkig maar). Hier heb ik het wiegje in de lak gezet.

commode babykamer

De babykamer kregen we van Vanja’s zus en werd ook onder handen genomen. Inmiddels is hij weer helemaal mooi wit!

wiegje babykamer

Jaja, ook ik kan soms best handig zijn… Het wiegje was klaar om weer in elkaar gezet te worden.

wiegje babykamer

Tadaa… Zo leuk! Op de foto staat hij nog verkeerd om, oeps! Het wiegje loopt wat schuin omhoog dus er zit echt een voor- en achterkant aan. Daar kwamen we achter toen we in bed lagen en er toch een beetje gek tegenaan keken haha. Er liggen nu nog spullen in omdat de babykamer verbouwd wordt en het daar wat stoffig is, die gaan er natuurlijk nog uit. Vandaar dat we het wiegje ook al op onze slaapkamer hebben gezet.

Komend weekend gaan we verder met de babykamer en gaan we de kledingkast en het ledikantje schuren en verven, een muur verven en een muur behangen. Ik kan niet wachten tot we kunnen gaan inrichten!

 

Houden jullie ook van klussen of zou je alles juist nieuw kopen?

 

Liefs Nicky

Deel:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.