Home » Weekly favorites: een weekend weg!

Weekly favorites: een weekend weg!

Balance your Health

Leuke kiekjes van afgelopen week. Met het mooie weer zijn we veel buiten, Vanja maakte zelf een tuintafel van steigerhout en wij gaan met z’n tweetjes een weekend weg!

Links: maandag is mijn thuiswerkdag en dan gaat Lot altijd naar mijn moeder. Lots nichtje Kaylee is er ook elke week. Zo bijzonder hoe die twee samen opgroeien. Rechts: ik stak kaarsjes aan voor een belangrijk telefoontje wat ik verwachtte. Het was goed nieuws, wat fijn! Ik brandde de kaarsjes die we krijgen toen Lot geboren was. Toen nooit gebruikt en nu krijgt Lot een broertje dus ik vond dit een mooie gelegenheid om ze te gebruiken.

Links: mijn nieuwe favoriete ontbijtje. Rechts: dit is de tuintafel die Vanja zelf maakte van vergrijsd steigerhout. Aan één kant komt nog een zelfgemaakt bankje van hetzelfde hout en aan de andere kant komen stoelen. Net voor de regen was de tafel gebeitst, fiew.

Links: Lot krijgt altijd Brinta als ontbijt. Inmiddels ben ik terug gegaan van 200 ml halfvolle melk naar 150 ml halfvolle melk omdat ze anders ruim over de 300 ml zuivel per dag heen gaat. Dit gaat super goed. Vandaag heeft ze toevallig voor het eerst havermout gegeten in plaats van Brinta. Ik heb zoals altijd mijn Herbalife ontbijtje met Formule 1 shake chocolade.  Rechts: dit vind ik een hele mooie quote en door de ischias op mij even heel erg van toepassing.

Links: een echo van broertje. Ik blijf het zo bijzonder vinden en ergens ook heel onwerkelijk dat ik weer een kindje mag dragen. Rechts: een liftselfie tijdens ons Herbalife weekend weg. Altijd leuke themafeestjes met Herbalife, dit keer was het thema: summer!

Tante Lynn en tante Anne passen samen op Lot dat weekend. Elke avond hebben we even gefacetimed met Lot. Dat was stiekem toch wel heel fijn! Wij hebben een super inspirerend weekend gehad en Lot heeft ook de tijd van haar leven gehad. Het loslaten is begonnen.

Ons bloemenmeisje. Bizar hoe trots je op je eigen kind kunt zijn. Alleen maar liefde.

 

Door de zwangerschapsischias moet ik even een pas op de plaats maken. Dat houdt in dat ik blog wanneer het lukt en wanneer ik er zin in heb. Zodra er een nieuwe blog of vlog online staat zal ik dat delen op Instagram en Facebook dus als je op de hoogte wil blijven dan kun je me het beste daar even volgen. Je kunt natuurlijk ook gewoon af en toe hier een kijkje komen nemen om te zien of er weer nieuwe updates online staan.

 

Volg ons via Bloglovin’InstagramFacebook of Youtube.

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.