Home » Weekly favorites: Fee 5 jaar & 16 weken echo

Weekly favorites: Fee 5 jaar & 16 weken echo

Weekly favorites

Het is vandaag vrijdag en de nieuwe Weekly favorites staat online. Je zult wel denken huh vrijdag? Gisteren heb ik een rustdag moeten inlassen, met de baby en mij gaat verder alles goed, no worries!

 

Donderdag

Ik kreeg mijn nieuwe camera binnen! Yes, zo blij mee! Ik ben al een half jaar aan het kijken voor een camera en ik heb me vooral verdiept in camera’s binnen blogland. Met in het achterhoofd dat ik ook ‘ooit’ wilde beginnen met vloggen. Sinds een half jaar heb ik dus al een oogje op de ‘Canon Powershot G7X‘. Nu wilden wij toch graag een ‘fatsoenlijke’ camera voor als de kleine er straks is dus dit leek ons een mooi moment. Ik maakte alle foto’s voorheen namelijk gewoon met mijn telefoon.

Ik kocht er meteen een gorilla pod statief(je) bij, een geheugenkaartje (128 gb) en een tasje. Ik wilde de camera natuurlijk meteen gebruiken dus alle foto’s in deze Weekly zijn met de nieuwe camera gemaakt, jeej!

Buikfoto

Wauw ik kan scherpstellen en dan wordt de rest wat wazig. Dat vind ik altijd zo cool bij foto’s haha. Zo ongeveer mijn eerste foto was een bellyshot 😉

Donderdag had ik nog een aantal afspraken in mijn praktijk. De rest werkte ik thuis.

 

Vrijdag

Collagekamer

Zo, nu heeft zo goed als ons hele huis een detox gehad. Is de nesteldrang nu al begonnen? Een paar weken geleden hebben we de hele babykamer al leeggehaald en de grote kledingkast die daar stond verhuisd naar onze slaapkamer. Een paar weken daarvoor had ik het washok al helemaal opgeruimd en nu was onze woonkamer aan de beurt. Man, wat voelt dat fijn en opgeruimd! De indeling is net even anders maar er zijn vooral wat accessoires weg waardoor het een stuk rustiger wordt allemaal, heel fijn. Ik heb de zithoek niet op de foto zie ik maar daar heb ik ook weinig aangepast.

Ik heb ook mijn bureau helemaal opgeruimd waar ik vaak zit te werken. Ooit wil ik nog een goede bureaustoel die we gewoon in het interieur past. Dat blauwe stoeltje of zon eetkamerstoel zit niet heel fijn als ik een hele dag achter mijn laptop zit. Iemand toevallig nog tips waar ik een ‘stylish’ bureaustoel kan vinden?

De hele vrijdag werkte ik thuis en het was een super productieve dag. Ik heb heel veel toffe ideeën voor mijn blog, altijd fijn zo’n inspiratie momenten!

 

Zaterdag

house

Zaterdag was een hele rustige dag want Vanja ging met pap en Willy wielrennen in Zuid-Limburg dus ik was home alone. Ik deed rustig aan: keek House, werkte wat aan mijn blog en hield social media in de gaten. Heerlijk zo’n luierdag en voor de kleine af en toe ook niet verkeerd, win win!

 

Zondag

Fee 5 jaar

Zondag was het feest! Ons nichtje werd 5 jaar! Ik weet nog zo goed dat we gebeld werden dat Fee geboren was, ons allereerste nichtje, heel bijzonder! En nu is dat gewoon alweer 5 jaar geleden en worden wij binnenkort zelf papa en mama. Ik maakte foto’s met mijn nieuwe camera, super leuk om te doen!

Fee had een ware Elsa taart! Het was een hele gezellige middag en op een gegeven moment zei Fee: ’tante Nicky, nu komt jou baby toch?’ We hadden haar heel wat weken terug gezegd dat dit nog heel lang duurde, dan was Fee al 5 jaar als de baby geboren werd. Slimme meid 😉 Nog 5,5 maandjes wachten maarja dat is natuurlijk moeilijk uitleggen.

 

Belly

Na het feestje gingen we nog even naar opa en oma, gezellig op de koffie.

jac

Hee hallo!

mama

Lieve mama was er ook. Opa en oma hebben zo’n mooie en grote tuin! Ome Jac houdt deze perfect bij! Zie je die ‘boog’ boven mijn hoofd? Op onze trouwdag zagen Vanja en ik elkaar hier voor het eerst. Onze trouwfilm kun je hier terugkijken als je dat leuk vindt.

kittens

We hoorden ‘gemiauw’… Er zijn weer kittens! Zo schattig!

kittens

Er zat er één bij die was echt TE lief, zwart met een wit snoetje *smelt*…

 

Maandag

koffie

Maandag werkte ik ’s ochtends in mijn praktijk en de rest van de dag thuis. Ik was best moe dus ik kroop redelijk vroeg in bed om daar nog even te werken, heerlijk!

 

Dinsdag

Dinsdag was de allereerste vlogdag! Spannend… Maar tot nu toe wel super leuk om te doen. Volgende week komt deze eerste weekvlog online!

echo

En dinsdagochtend hadden we de 16 weken echo. Spannend, want als het goed is konden ze nu zien of we een jongetje of een meisje krijgen. Met 12 weken heeft ze haar vermoeden uitgesproken naar ons dus wij waren heel benieuwd of dat klopte. Maar de kleine lag met de beentjes opgetrokken en gekruist en met de billetjes tegen mijn baarmoederwand aan, ze kon dus helemaal niks zien. Gelukkig was verder alles helemaal goed, dat is natuurlijk het belangrijkste maar omdat we ons er zo op ingesteld hadden liepen we toch een beetje teleurgesteld naar buiten.

We wilden het die avond ook aan onze ouders en broers en zussen vertellen dus ik belde naar een andere echoscopie praktijk die ook geslachtsbepalingen deden en we konden diezelfde avond nog terecht… Zouden we het dan toch nog vandaag weten?

lift

Hanna appte me of ik zin/tijd had voor koffie in de stad. Even een frisse neus halen! We gingen naar de Milk & Cookies en Tessa kwam ook even. Deze nieuwe vestiging was pas een paar dagen open en daarom kon je er nog niet eten. Na de koffie gingen we daarom nog even naar bakker Bart om te lunchen en daarna ging ik weer thuis aan het werk.

En ’s avonds de echo, spannend! Ik ging er maar vanuit dat ze het niet kon zien dan kon het in elk geval niet meer tegenvallen. De kleine lag nog ongeveer hetzelfde dus het werd een hele ‘bevalling’ maar zij kon wel wat langer de tijd nemen dan de verloskundige. Hoe dit allemaal is gelopen zien jullie volgende week allemaal in de vlog maar… WE WETEN WAT HET WORDT! Zo bijzonder, nu wordt het allemaal nog echter (voor mij in elk geval). Nu kunnen we gericht naar een naam gaan zoeken en kleertjes kopen want dat hebben we nog niet gedaan. Ik heb me in kunnen houden, goed hè!

 

Woensdag

Mijn buik voelde best wel beurs aan woensdag maarja ze hebben ook behoorlijk hard moeten duwen tijdens de echo. Ik wilde naar de sportschool gaan maar dat voelde niet helemaal goed dus bleef ik thuis en deed ik yoga. Daarna werkte ik thuis. De krampen bleven en ik hield zo’n zeurderig gevoel in mijn onderbuik. Ik moest ook super vaak naar de wc. Vandaar dat ik gisteren mijn afspraken heb moeten afzeggen en ik toch maar even mijn rust heb moeten pakken. ’s Middags heb ik voor de zekerheid toch even met de verloskundige gebeld en ik moet even urine inleveren om te testen op een blaasontsteking. Hopelijk gaat dit snel weer over, vast wel 🙂 wordt vervolgd…

Op naar weer een mooie nieuwe week!

 

Liefs Nicky

Deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.